Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek vele találkozni. Sokmindentől félek. Mit csináljak és hogyan?
van 1 pasi akinek tetszek képen. De félek vele találkozni mert : 1. nem lesz miről beszélni vagy nehezen megy a beszélgetés
2. élőben nem fogok neki tetszeni
3. nem jövök be neki viselkedésileg és inkább úgy dönt nem akar tőlem semmit
Legfőképp ezektől félek. Jó ötlete valakinek?
1. magabiztosság
2. add önmagad
3. ha kölcsönös a szimpátia, akkor úgyis jó lesz.
Én így találkoztam a jelenlegi párommal. Előtte 3 hétig msn-eztünk és csak képről láttuk egymást. Mint kiderült, mindketten nagyon féltünk, de mégis az az egyik legszebb nap az életemben. Egy kis izgalom nem árt, de semmi rossz nem történhet... Ha valakinek nem tetszik a másik, akkor maradtok barátok. De nem hinném hogy erre kerülne sor. És én is féltem tőle, hogy bár nagy dumás vagyok, de ő meg nagyon szótlan, és nem fogunk tudni miről beszélni. Erre 4 órán keresztül folyamat ment a csevej valamiről.
Én szorítok neked! :)
20L
És még annyit, hogy azóta több mint fél éve együtt vagyunk és egy ideje már együtt is élünk.
előző 20L
Oké, ez mondjuk attól függ, milyen szintre jutottatok el eddig a beszélgetések során. Ha azonban az is benne van, hogy tetszetek egymásnak, vonzónak találjátok a másikat, akkor nem hiszem hogy csak barátság lesz... De te mit szeretnél ebből kihozni? :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!