Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek vele találkozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek vele találkozni. Sokmindentől félek. Mit csináljak és hogyan?

Figyelt kérdés

van 1 pasi akinek tetszek képen. De félek vele találkozni mert : 1. nem lesz miről beszélni vagy nehezen megy a beszélgetés

2. élőben nem fogok neki tetszeni

3. nem jövök be neki viselkedésileg és inkább úgy dönt nem akar tőlem semmit

Legfőképp ezektől félek. Jó ötlete valakinek?

2010. máj. 26. 15:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annyit nem csal a fénykép. Legalábbis nem hiszem... És nálatok sem CSAK a külsőről szól. Kedvelitek is egymást. :)

20L

2010. máj. 26. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:
mit akarnék kihozni? ha úgy alakul össze akarnék jönni vele
2010. máj. 26. 16:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha úgy alakul. Nincs senki beleerőszakolva semmibe, majd ahogy jönnek a dolgok. Még abban sem lehetsz biztos, hogy ő tetszeni fog neked élőben. Ne csak azt hidd, hogy te nem fogsz neki bejönni.

20L

2010. máj. 26. 16:27
 14/17 A kérdező kommentje:
nekem nem a külső a fontos hanem h figyeljen rám
2010. máj. 26. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor ne feltételezd róla, hogy ő olyan felszínes, hogy csak a külsőt nézi. Én sem vagyok egy húúúúdeakármilyen lány, de neki tetszettem. És azóta is tetszem. Legyen megnyerő a kisugárzásod. Amúgy hol találkoztok?

20L

2010. máj. 26. 16:31
 16/17 A kérdező kommentje:
mert?
2010. máj. 26. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Csak kérdeztem. Mert ha mondjuk csak beültök valahova, akkor ott tényleg félő, hogy elfogy a téma... De ha jöttök, mentek, közben csináltok valamit, de úgy hogy figyelni is tudtok egymásra, akkor az aktuális események is beszédtémát szolgáltatnak.

20L

2010. máj. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!