Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek vele találkozni. Sokmindentől félek. Mit csináljak és hogyan?
van 1 pasi akinek tetszek képen. De félek vele találkozni mert : 1. nem lesz miről beszélni vagy nehezen megy a beszélgetés
2. élőben nem fogok neki tetszeni
3. nem jövök be neki viselkedésileg és inkább úgy dönt nem akar tőlem semmit
Legfőképp ezektől félek. Jó ötlete valakinek?
Annyit nem csal a fénykép. Legalábbis nem hiszem... És nálatok sem CSAK a külsőről szól. Kedvelitek is egymást. :)
20L
Ha úgy alakul. Nincs senki beleerőszakolva semmibe, majd ahogy jönnek a dolgok. Még abban sem lehetsz biztos, hogy ő tetszeni fog neked élőben. Ne csak azt hidd, hogy te nem fogsz neki bejönni.
20L
Akkor ne feltételezd róla, hogy ő olyan felszínes, hogy csak a külsőt nézi. Én sem vagyok egy húúúúdeakármilyen lány, de neki tetszettem. És azóta is tetszem. Legyen megnyerő a kisugárzásod. Amúgy hol találkoztok?
20L
Csak kérdeztem. Mert ha mondjuk csak beültök valahova, akkor ott tényleg félő, hogy elfogy a téma... De ha jöttök, mentek, közben csináltok valamit, de úgy hogy figyelni is tudtok egymásra, akkor az aktuális események is beszédtémát szolgáltatnak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!