Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A magnézum szintet hol tudják...

A magnézum szintet hol tudják még másképpen kimutatni ebben az országban? (a vérvételen kívül van biztos módszer a kimutatására? , bővebben lent)

Figyelt kérdés
Valószínűleg alacsony a magnézium szintem mert nagyon sokat görcsölök, pedig pótolom is vagy 7 hónapja.Vérből az látszik hogy minden rendben, de én nem hiszek ennek a az eredménynek. De ez érdekes hogy egy belgyógyász hogy hogy nem tudja abból nem lehet normálisan kimutatni, mert az csak 1% ami a vérben van. Bár ajánlott egy biorezonanciás vizsgálatot ami lehet pontsabbat mutat, nem tudom...

2015. ápr. 27. 04:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát te hülye vagy, már bocs. Tudod hány dolog okozhat izomgörcsöt?! Mert nem csak a magnézium. A teszt azt mondja nem az, annak ellenére, hogy pótod a "kezelés" nem hazsnál. Ergó emberi logika szerint NEM magnézium hiányod van.
2015. ápr. 27. 05:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ismered a pótlás hatékonyságát (felszívódását a magnéziumnak a szervezetedben, hasznosulást)

Nem ismered a tested mg raktárait, bár én úgy tudom a vérszint a végső. Ha az lecsökken, akkor már tényleg komoly mg hiány van, de ettől még lehet szubklinikus hiány is - azaz vérteszten még nem látszik, de a szervezet hiánnyal küzd.

Azt nem tudom mitől vannak izomgörcseid.. de magnéziumot neked megfelelő szerves formában lehetne pótolni olyan mennyiségben, hogy még ne okozzon hasmenést. És figyelheted, hogy javulnak-e az izomgörcsök.

2015. ápr. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!