Nektek mikor szokott általában tüzelni a kutyátok? Ti ezt hogy kezelitek? Nektek jönnek a kóbor kutyák? Megváltozik a viselkedése/ étvágya? Sok gondot okoz a vercseppek feltakarítasa?
Hat köszi a választ, csak hogy nem ez volt a kérdés.
Nem tudom hogy említettem volna az ivartalanitast...
Bocs m, hogy érdeklődők 😤
Az én kutyám nem tüzel,.mert ivartalanul fogadtuk örökbe.
Ha nem vagy tenyésztő, semmi értelme ivarosan hagyni a kutyát. Neki is jobb, neked is.
A viselkedésén, játékosságán, súlyán nem változtat a műtét, de sok betegségtől megvédi, neked meg kevesebb idegeskedés, nem kell hermetikusan elzárni.
Nekünk két ivaros szukánk van.
Kb 2 hete múlt el mindkettő tüzelése, 2-3 nap eltéréssel egyszerre tüzelnek.
Nálunk nincs kóbor kutya.
A környékbéli kan kutyákat meg ismerjük így elkerüljük őket,illetve oda szólunk,hogy megyünk tovább mert tüzelnek. Sosem volt probléma.
A fiatalabbik vmivel kevesebbet eszik ilyenkor. De ennyi, a másikon semmi változás.
Vércseppeket maguk takarítják.
Nem okoz gondot,felnyalják maguk után.
Igazából sokszor abból veszem észre,hogy tüzelnek hogy nagyobb a nunisuk,meg büdik lesznek :D vércseppet szinte nem látni.
időset nem tervezem már ivartalanítani,mert az altatás és a műtét kockázatos lenne.
a fiatalt szeretném ivartalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!