Miért teljesítenek jobban a lányok ebben a botrányosan rossz magyar oktatási rendszerben, mint a fiúk?
Ez az oktatási rendszer nem botrányosan rossz.
És valószínűleg szocializáció: a nőktől jobban elvárt a megfelelés, a fiúk lehetnek rosszak stb.
Pontosan azért, amiért botrányosan rossz.
A tekintélyelvű, frontális, magoltatós, maradj csendben, csak akkor szólalj meg, ha engedélyt kapsz, gondolkodni és kérdéseket feltenni tilos.
A megfelelési kényszeres, alázatosok mekkája és a legtöbb nő, már csak neveltetésénél fogva is ilyen.
Azért vannak remek sulik, az én gyerekeim is ilyenekbe jártak, járnak, csak sajnos kevés.
Kislanyoktol szinte elvaras a kituno bizi. Mig a fiukra legyintenek.
Nem tudom miert van igy.
Kislanyos ismeroseim mind kituno bizit var el a gyereketol.
Mikor mondtam h az enyem 4 est kapott olvasasbol es matekbol legyintettek , hogy nem baj hát fiú...
Nyilvan nem baj szerintem sem. De nehogymar harmadikos szinten kulonbseg legyen a nemek kozt. Ugyan ugy meg kell tanulnia olvasni egy fiunak es egy lanynak is.
Nem az a gondom , hogy az en fiam 4 est kapott , hanem az, hogy az o lanyaiktol elvaras az 5 os.
7. :D
Hidd el a lányokkal sincs mindegyikkel bírás, amiket mesélnek lányos szülők...
Az én fiaim, meg akiket ismerek szentek. :D
Azok nem férfiak, hanem lúzerek.
A férfi tanul, hogy minél képzettebb, sikeresebb, pénzesebb legyen az életben, nem pedig egy iskolázatlan, 50 éves korára leharcolt melós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!