Milyen számadatokkal tudnád bizonyítani, hogy a magyar gazdaság jól vagy rosszul teljesít?
A szar bérekkel tudom igazolni. A szar vásárlóerővel.
Ez numbeo statisztika, tehát megbízható forrásból készült, közvetlenül az emberektől, nem ment át politikai szűrőn.
A KSH-nak az a rákfenéje hogy felvásárolta a Fidesz és minden adatot ő diktál vagy minimum ellenőriz, így nem független. Ígyezután nem is lehet hinni nekik már. Magyarországon már nem készülnek elfogulatlan, a valóságot tükröző statisztikák a gazdaságról.
Ez a jakub Marian is libbant,itt egy cikke,magyarra lefordítva:
Putyin „magas készenlétbe” helyezte nukleáris erőit, és ezzel talán az 1962-es kubai válság óta a legközelebb hozta az emberiséget az atomháború valós lehetőségéhez, miközben saját országa a következő napokban a nemzetközi szankciók és a nemzetközi szankciók miatt teljes gazdasági összeomlás elé nézhet. a háború finanszírozásának óriási költségei.
-Kérdezem,ha február 27-én gazdasági csődöt vizionált,hogy-hogy Oroszország július végén tud keretet adni egy 40 milliárd dolláros beruházásnak Iránban?
Csak objektívan..🤷
1: " megbízható forrásból készült, közvetlenül az emberektől, " XDDD
Ne röhögtess. Azon kívül ez egy 6 éves adat.
"A KSH-nak az a rákfenéje hogy felvásárolta a Fidesz"
Nem vásárolta fel és nem hamisít adatokat. Csak max. neked nem tetszenek ezek az adatok.
De tegyük fel, hogy igazad van. Tudsz olyan KSH-s statisztikát mondani, ami ellentmond az Eurostat statisztikáinak?
Várom válaszod,
egy közgazdász.
A Numbeo-nak pont azaz üzlete, hogy az adatok közvetlenül az emberektől jönnek, nem politikusok készítik a statisztikát, így minden országból elfogulatlan adat érkezik. Emiatt lett nagy és megbízható statisztikai portál. Nekik a politikusok torzításának kivétele az egyenletből jelenti a hasznot.
6 év alatt meg csak romlottak a dolgok tovább, nem akarod látni hogyan változtak ezek a számok azóta :D
6 os: de felvásároltam, megtehetem.
Várom válaszod:
Mészáros Lörinc
Ez nem ugyanaz, a helyi vásárlóerő indexet nézd. Abban viszont már Bulgária is alattunk van, és azaz igazi, számmal mérhető életszínvonal.
A quality of life egy nem számszerűsített, szubjektív tényezőket is erősen figyelembe vévő adat ami mérésre alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!