Hol járhatok ennek utána?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tisztában avval,hogy mikor hazudik a kormány arról,hogy mire van pénzük és hogy mire nem.Ha jól emlékszem(lehet rosszul emlékszem)például azt mondták,hogy a kormánynak nincs pénze arra,hogy fizessen az oltottaknak 100000Ft-ot,erre Bulgária is tudott fizetni ennyit,szóval vagy nagyon el van rontva a gazdaságunk vagy hazudtak.Honnan tudnék utánajárni a gazdaságpolitikánk ezen részének jobban?Mire van pénzünk és mire költik a pénzünket?Meg még az lenne a kérdés,hogy minek érdemes a gazdaságpolitikával kapcsolatban utánajárni?A válaszokat előre is köszönöm!2022. aug. 11. 16:03
1/10 A kérdező kommentje:
Meg hogy megy a pénz elosztása különböző dolgok között?Mitől függ,hogy mennyit kap az oktatás és mennyit az egyház például?
2022. aug. 11. 16:11
2/10 anonim válasza:
Ne haragudj már de miért kellene fizetni az oltottaknak?:) Nem is értem.
Meg ha már fizetni kell akkor ott már rég gáz van szerintem:D
Miért ha fizetnek akkor vásárra viszed a bőrödet ha nem akkor nem?
Én ha 10 milliót fizetnének se kérném de mindenki maga tudja:)
3/10 A kérdező kommentje:
#2Csak,hogy legyen egy random támogatás és örüljenek az emberek.
2022. aug. 11. 16:14
4/10 anonim válasza:
Addig tart az öröm az a baj ezzel:) Meg nem olyan nagy ősszeg a mai ft értektelenedés mellett 100 000 amúgy.
5/10 A kérdező kommentje:
#4Még mindig jobb annál,hogy nem kapnak semmit.De szerintem ennél sokkal több támogatás kéne,amennyit csak bír a gazdaság és persze emellé valamennyit félre tenni vészhelyzet esetére.Ha elég sok támogatás van,akkor azt hosszú távon is megérzik.Például lehetne ilyen támogatás a felsőoktatás ingyenessé tétele(első diplomáig).A 100000Ft lenne a hal,az ingyenes felsőoktatás a háló.
2022. aug. 11. 16:28
6/10 anonim válasza:
Oltásért?
Nem érzed az ellentmondást?
8/10 A kérdező kommentje:
#6Nem.
2022. aug. 11. 16:53
9/10 anonim válasza:
Jól elvitáztok az oltáson, de amúgy a kérdés nem az oltásra meg az árára vonatkozott, hanem hogy hol lehet hozzájutni az éves költségvetés részletezőjéhez. HA hozzá lehet.
10/10 A kérdező kommentje:
#9Köszi a választ!
2022. aug. 11. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!