Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az amit egy...

Szerintetek mi az amit egy átlagos, egészséges 35 év körüli férfinak tudni kellene teljesíteni fizikai erőnlét és állóképesség terén? Ezzel szemben mi az amit egy átlagos 35 éves magyarországon élő magyar férfi teljesíteni tud?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 06:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
5 fekvőtámasz, 2 húzódzkodás, 2 km lefutása kb. 12 perc alatt, szerintem ezek elvárhatóak. Ezzel szemben vannak olyanok, akik egy normális fekvőtámaszt se tudnak megcsinálni és 300 méter kocogás után már fulladoznak.
2023. júl. 8. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Bár még nem vagyok 35 éves, de én nem tudok fekvőtámaszozni, de most bicikliztem 510 km-t. Akkor most mi van? :D Egyébként a mai világban ezek teljesen irreleváns készségek.
2023. júl. 9. 15:54
 3/4 anonim válasza:
Ne már! Komolyan 5 fekvő elvárás és az jó?
2023. júl. 13. 23:59
 4/4 anonim válasza:
Soha sem tudtam fekvőtámaszt jól megcsinálni, ellenben másképpen mégis nagyon jó kondícióban vagyok. Úgyhogy butaság.
aug. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!