Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségi… Véleményt szeretné...

Érettségi… Véleményt szeretnék kérni.. Melyiket lehet szerintetek könnyebben teljesíteni? Biológia emelt szintet 60%-ra, vagy közép szintet 90%-ra? Magyar irodalom is érdekelne ugyanígy.

Figyelt kérdés

febr. 3. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyjából ugyan olyan nehézségűek, hiszen egy 100 százalékos közép egy 67 százalékos meelttel ér fel.

De talán az emeltet ajánlom, mert a középben lehet biztos a tudásod, mégis rákérdezhetnek valamire, amit nem tudsz így nem lesz 90%.

febr. 3. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bioszhoz az is sokat számít, hogy jelenleg hol tart a tudásod. Ha most kezdesz el rá készülni kb nulláról a többi érettségi tárgy mellett, az emelt esélytelen. Sok olyan összefüggés van, ami nem mindenkinek megy, hogy átlássa egyedül.

Ha nem idén érettségizel akkor viszont kb tárgytalan, amit írtam

febr. 3. 23:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja? A saját tapasztalat csak a tiéd, ahogy az én tapasztalatom is csak az enyém, ami egyébként merőbem más a tiédtől, és sem általánosságban nem lehet említeni, sem tényként.

Ez sovinizmus

júl. 8. 06:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs. Nem tudom ez miért ide jött, de nem ide akartam... LOL
júl. 8. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!