Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az udvariatlanság ha nem...

Az udvariatlanság ha nem szólok senkinek egy munkahelyen hogy felmondtam? Még azoknak se akikkel napi 8 órát egy kis irodában vagyok?

Figyelt kérdés

A főnöknek írásban beadtam, senki másnak 1 szót se szóltam. Hogy ő kinek szólt azt csak ő tudhatja. De abból ítélve hogy a közvetlen kolleganőm arról beszél mi lesz a feladatom majd ősszel sztem senkinek se.

Bunkó lennék vagy nem az én dolgom ez az egész? Majd a főnök intézi amkit kell, azért van a székében.

2024. jún. 23. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9: „...óóóó hát érdekelni fog azt garantálom ,mert új ember nem lesz, és a munkámat is ők végzik majd”

Tehát akkor a vízforraló eltűnése csak az első sokk lesz :DDD

2024. jún. 23. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindegy: amint bejelented a főnöknek, 1 percen belül mindenki tudja majd.
2024. jún. 23. 22:00
 13/13 A kérdező kommentje:
"amint bejelented a főnöknek, 1 percen belül mindenki tudja majd." ez már most se igaz, 3 hete bejelentettem, és a kolleganő a minap arről beszélt mi lesz a dolgom ősszel (amikor már itt se leszek)--> tehát ő se tudja... és ő közvetlen kollegám. ha ő nem tudja, a nem közvetlen kollegák még annyira se.
2024. jún. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!