Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az udvariatlanság ha nem...

Az udvariatlanság ha nem szólok senkinek egy munkahelyen hogy felmondtam? Még azoknak se akikkel napi 8 órát egy kis irodában vagyok?

Figyelt kérdés

A főnöknek írásban beadtam, senki másnak 1 szót se szóltam. Hogy ő kinek szólt azt csak ő tudhatja. De abból ítélve hogy a közvetlen kolleganőm arról beszél mi lesz a feladatom majd ősszel sztem senkinek se.

Bunkó lennék vagy nem az én dolgom ez az egész? Majd a főnök intézi amkit kell, azért van a székében.

2024. jún. 23. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Itt kevered azt, hogy mi a főnök kötelessége a pozíciójál adódóan, és mi a Te kötelességed illemből adódóan.

Én sosem értem azt, hogy egyesek úgy veszik, amint átlépik a munkahelyük küszöbét, etika és etikett zárójelbe kerül, minden a protokollokról, munkajogról és munkaköri előírásokról szó.

2024. jún. 23. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Sztem te tudod. Én nem mondanám el. Mert akkor tuti ramsóznának betanítást, mindenféle csicskamunkát hogy amig ott vagyok csinaljam meg, menne a pletyka kibeszélések kiközösítés, en lennék az ufo köztük aki mellé nem mernének allni sem mert féltik a munkqhelyuket es hát felmondottakkal nem barátkozik senki mert az gyenge kihullott.
2024. jún. 23. 15:20
 3/13 A kérdező kommentje:

" aki mellé nem mernének allni sem mert féltik a munkqhelyuket es hát felmondottakkal nem barátkozik senki mert az gyenge kihullott."

óóó nem.

a gyenge kihullott az az, akit kirúgtak. Na itt olyan vagy 10 éve nem volt, mert anniyra nincs ember, hogy a cég vagy 10 éve nincs abban a helyzetben hogy bárkit kirúgjon. örül ha van embere.

aki maga megy el, az az ÁRULÓ, aki itt meri hagyni ezt a szarhalmot ahelyett hogy életfogytig szenvedne. nem is igazi magyar az ilyen!!

2024. jún. 23. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, szerintem egyszerű a képlet. Ha jóba voltál a többiekkel, akkor illene megosztani ezt az infót, legalább pár nappal a kilépés előtt. Ha viszont szerinted semmi jelentősége hogy ki mit gondol erről, akkor valóban rábízhatod a főnökre.
2024. jún. 23. 15:37
 5/13 A kérdező kommentje:
"akkor illene megosztani ezt az infót, legalább pár nappal a kilépés előtt. " utolsó nap látják majd mert van benn egy vízforralóm amit az összes fasz használ anélkül hogy megkérdezné vagy akár egy köszönömöt mondana.... na azt elviszem a sok bamba fasz meg majd béééget hogy eeeeeeeviszi a forrallót...
2024. jún. 23. 15:42
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi a felmondási időd? Amúgy a munkakört biztos, hogy át kell adnod.

De amúgy én sem szólnék, csak ha eleve rendes lenne a társaság.

2024. jún. 23. 15:42
 7/13 A kérdező kommentje:
"Mennyi a felmondási időd? Amúgy a munkakört biztos, hogy át kell adnod." ha VAN kinek ugyebár... és jelen állapot szerint nincs. A felm idő 30 nap, abból 20 már lepergett, utódnak nyoma sincs. Átadom én : ha megmondják kinek. eddig nem mondték és ez már nem az én asztalom.
2024. jún. 23. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Senkit sem érdekel a munkahelyeden, hogy felmondtál. Hazaviszed a vízforralót aztán viszlát. Nem kell ezt túlreagálni!
2024. jún. 23. 16:19
 9/13 A kérdező kommentje:
"Senkit sem érdekel a munkahelyeden, hogy felmondtál" óóóó hát érdekelni fog azt garantálom ,mert új ember nem lesz, és a munkámat is ők végzik majd, pluszban a sajátjuk mellett egy fillér nélkül
2024. jún. 23. 16:21
 10/13 anonim ***** válasza:
59%
Én pont leszarok mindekit
2024. jún. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!