Titeket is szoktak mereven bámulni a zebra túloldalán állók?
Én nem is értem, egy viszonylag jó környéken is amikor a zebránál állok, az úttest túloldalán várakozók sokszor rendületlenül bámulják a velük szemben állókat, pedig ezek az emberek más szempontból udvariasnak tűnnek, mégis..mondjuk rajtam ráadásul nem is nagyon van semmi feltűnő és tök átlagos kinézetem van, mégis sokszor ezek annyira belefeledkeznek a mások bámulásába, hogy észre se vennék hogy már zöld a lámpa ha a "célpontjuk" nem lépne le a járdáról. 😂
Ráadásul azonos neműeket is gyakran bámulnak valószínűleg teljesen ok nélkül, szerintetek ez nem bunkó viselkedés?
#6: Semmi kulturális alapja nincs az agymenéseden kívül. Elég sok helyen jártam már az országban, max a falvakban ment a bámulás, de ott általában zebra sem volt...
Nincs mit tagadni. Nőjetek már fel, ne kergessetek tévképzeteket.
2.: Én is úgy vettem észre, ez viszont ráadásul Pesten történik...🤷 Lány vagyok, és a kb. velem egykorú vagy idősebb, főleg 40-50 körüli nők bámulnak leginkább errefelé. 😀 Pedig itt nekik tuti élménydúsabb, tényleg nem értem...sőt, a 40-50 körüli nőknél úgy vettem észre hogy néha mintha még le sem akarnák rólam venni a tekintetüket, még akkor sem ha már rá van írva az arcomra hogy ez szerintem gáz.
3.: nekem is megfordult a fejemben, nálam is volt már olyan hogy elbambultam valaki irányába véletlenül. Én pl. emiatt nem is nézek ilyenkor olyan a szögbe ahol már félreérthető lehet. De sokszor viszont azt is látom hogy annyira kíváncsi valaki és annyira nincs mondjuk élete, vagy mert ő valakinek a valakije viszont ő csak így tud másokon fölényeskedni...ez nem lehet?
De mondom, szerintem is simán előfordulhat a szimpla elbambulás is, de azt szerintem észre lehet venni valakin olyankor...néha meg mintha inkább valaki direkt kezdeményezne idegenekkel szemkontaktust mert mondjuk annyira unalmas az élete...
7: bocs, de szerintem a sok helyen járni nem biztos még hogy elég tapasztalat lehet. Falvakban és kisvárosokban ez alap, de Pesten ez szerintem akkor is bizarr.
8: onnan hogy amikor én felnézek vagy körbenézek, ezeknek az embereknek egyből el lehet kapni ilyenkor a pillantását...🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!