Titeket is szoktak mereven bámulni a zebra túloldalán állók?
Én nem is értem, egy viszonylag jó környéken is amikor a zebránál állok, az úttest túloldalán várakozók sokszor rendületlenül bámulják a velük szemben állókat, pedig ezek az emberek más szempontból udvariasnak tűnnek, mégis..mondjuk rajtam ráadásul nem is nagyon van semmi feltűnő és tök átlagos kinézetem van, mégis sokszor ezek annyira belefeledkeznek a mások bámulásába, hogy észre se vennék hogy már zöld a lámpa ha a "célpontjuk" nem lépne le a járdáról. 😂
Ráadásul azonos neműeket is gyakran bámulnak valószínűleg teljesen ok nélkül, szerintetek ez nem bunkó viselkedés?
Képzelődsz, nem bámul téged senki különösebben.
Előre néznek, abba az irányba, amerre menni szeretnének, és fognak is, ha zöldre vált a lámpa. Ennyi.
Nem olvastam eddigieket.
Engem mindenki szokott, ok nélkül szemembe nézni és hosszasan nézni is.
Én nem nézegetek másokat.
Egyfelől elvből, én bunkó dolognak, intim szférába hatolásnak érzem.
Másrészt elvagyok a saját gondolataimba mélyedve.
De a szemem sarkából sokszor látom, hogy néznek a szemembe.
Én amúgy azt nem értem, és ezt tényleg nem, hogy ezeknek az illetőknek nincs hobbijuk, érdeklődési körük, kutyájuk, macskájuk, bármijük, hogy elmerenghessenek a gondolataikban?
Azt a szeme sarkából leveszi az ember, hogy a másik jól szituált-e, vagy lepukkant, vagy észleli, ha konkrét bajban kell segíteni.
Mit kell ezen felül nézegetni idegen embereken?
30 vagyok, nő.
A korosztályom 35-nek néz.
Az öltözködési stílusom szürke egér, a mellem lóg, a hajviseletem szürke egér. Az alakom jó, de a testtartásom nem, most épp dolgozom rajta, de azt veszem észre képeken, hogy mindezzel együtt romlik.
Tehát nem tudom, mennyire néznek, mint nő vagy ennyire unalmas az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!