Egy nő követett hazáig, mert “beszóltam” neki?
Ma mentem a barátomhoz, és a hozza vezető úton van egy zebra, ahol egyszerre vált a gyalogosoknak és a kanyarodó autóknak. Nos a hölgy, elég nagy sebességgel érkezett és éppen előttem állt meg, erre én ránéztem és megjegyeztem, hogy “ez egy zebra”.
Kb 100 méter múlva azt vettem észre hogy valaki üvölt rám hátulról, hogy itt így kell megállni és mit képzelek magamról. Annyira sokkolt q dolog, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy fiú vagyok vagy lány. Aztán elmentem onnan, tovább a barátom háza felé. Hátranéztem és észrevettem hogy nézegeti, hogy merre megyek, és követett is.
Mivel kb már a barátomnál lakom, így nagyon felek, hogy tudni fogja hogy a környéken lakom. Mit tud csinálni?
Tudom nem kellett volna neki megjegyeznem, de nagyon megijedtem és egy közeli rokonom már ütötte el autó.
Hát öcsém!
Ha neked ennyitől tele a gatyó, akkor maradj max a számítógépes játékoknál, mert a való életben ettől ezerszer komolyabb szituk is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!