Ma jövök az iskolából és egyszer oda jön mellém egy kutya és hazáig követett. Szépen a hátamnál/mellettem jött mindig, ha megálltam ő is megállt. Utána olyan 2 óra múlva kinézek és ott ül az utca ajtóban és várakozik, pedig kint zuhog az eső!?
Engedd be, itasd-etesd meg, vidd el állatorvoshoz chipet olvastatni. Ha van benne, és regisztrált, a doki értesíti a gazdáját.
Ha nincs benne, 2 hétig köteles vagy keresni a gazdáját, aztán megtarthatod vagy kereshetsz neki új gazdát.
Vagy nem tudom, mi a kérdés.
Ne hagyd kint az utcán, egyedül! Vidd be, ahogy írták is, etesd, itasd meg.
Majd pedig vidd el állatorvoshoz, hátha van benne chip, és így megtaláljátok a gazdiját.
Pont így jártam én is!!!!
Vidds be és hívj hozzá dokit :)
Ne legyél már ilyen életképtelen!
Adj neki inni,egy másik tálba pedig valami finomságot tegyél (pl. májkrém,nyers vagy főtt virsli,felvágott,a rántott hús húsa a panír nélkül). Ezeket alapvetően nem szabad adni neki - Ha enni adsz neki ÜGYELJ RÁ hogy FŰSZEREZETLEN ételt adj neki! - de egy éhező kutyánál ez esetben kivételt teszünk.
Ha közel van az állatorvos akkor vidd el, ha messze akkor szólj a szüleidnek hogy vigyenek el vagy hívjátok házhoz. A lényeg, mondjátok el neki: olvassa le a chipet ha van. Ha nincs akkor igazából 3 út van. Az egyik az, hogy megmentetek egy életet és örökbe fogadjátok,a második hogy elkezdtek gazdit keresni neki és addig nálatok marad, a harmadik pedig hogy go menhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!