Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nálatok hogy tartják a helybél...

Nálatok hogy tartják a helybéliek a kutyákat?

Figyelt kérdés
Én a kb. ezer fős faluban, összesen két embert láttam aki sétáltatja a kutyáját. Pedig minden második házban van legalább egy. Sőt a legrosszabb, hogy néhány falu hülyéje, kiengedi a kutyát az utcára. Félek, hogy mikor jön a kölyök kutyám és majd sétáltatom, bántja majd a többi kutya.

2017. jan. 17. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 17. kerületben lakunk. Itt nagyon jól! Közösen mindneki akinek kutyája van csapatként kimegyünk sétálni 2-3 órákat még ebben a zord időben is :) Összejön kb. 20 kutya es sétálunk ezerrel.
2017. jan. 17. 16:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mit szól majd a sok öre, falubéli mikor meglátja, hogy sétáltatom a kutyát: "Hát az meg mit csinál azzal a kutyával, mutogassa?" :D
2017. jan. 17. 16:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kisvárosban élek, Pest megyében. Ismerek/látok jópár embert, aki rendszeresen sétál a kutyussal, de nem ez a jellemző. Rengetegen csak kicsapják szegényt a kertbe, jobb esetben nem kötik meg. Összetartó kutyás társaság végképp nincs sajnos :(
2017. jan. 17. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Falun lakok én is. Itt nagyon kevesen sétáltatják a kutyájukat, azoknak is a jó része csak pórázon tudja vinni, mert nem behívható. Ez a jobbik. A rosszabbik, aki elengedi és hagyja, hadd menjen amerre akar, nem érdekli.

A felelősebbeket ismerem látásból, akik nevelik is a kutyát, jobban foglalkoznak velük, akár még rendesen szocializálták is a kutyájukat, de ezen embereket az egy kezemen meg tudom számolni.

Sajnos még most is divat a kapu nyitva hagyása vagy a kerítésen való szökések ráhagyása. De ezek a kutyák azért többnyire bizonytalanok és félősek, elég könnyen el tudom őket zavarni az enyéimtől.

2017. jan. 17. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi panelban lakunk, két kutyussal. Vannak a flexis banyák, őrjöngő ebekkel, túrós táskát zabáló beagle, elhízott labrador... Aztán vannak a Mrs. Puncik csivavákkal, rózsaszín flexi, rózsaszín hám, csajon körömcipő, Fifike őrjöng a zsinór végén...

Meg vannak akik mindennap kijárnak a parkba, minimum egy órát együtt sétálni, télen-nyáron, hóban-fagyban. Itt is megoszlik a társaság, vannak akik a futtatóba járnak, mi nem szoktunk, így miénk az egész park, persze úgy hogy senkit se zavarjunk.

2017. jan. 17. 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó remek karcolatot mutatott be. Respect!
2017. jan. 17. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Bp egyik külső kerületében élek, kertes házak jellemzőek erre, a mi utcánkban jóformán minden házban van minimum egy kutyi, soha nem láttam sétáltatni őket, bent vonyítanak szegények a kertben.
2017. jan. 17. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is falun lakok és én több kutyatámadás ért már minket a kiskutyámmal. Utcán tartott csavargó kutyák olyan is volt h átugrott a kerítésen egy kutya. Majdnem az életünkbe került azóta nem sétálunk vannak kutyás barátaink egymáshoz eljárunk kutyástól h játszadozzanak meg szocializálódjanak de faluba nem nagyon tudsz mit csinálni. Nyáron utazunk horgászunk kirándulunk nyaralunk vele de a séta a mi életünkből kimarad..
2017. jan. 17. 18:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Bihari kisváros,Debrecentől kb. 30 km-re:

Külváros:

Az emberek kibaxák szerencsétlen kutyát a kertbe oszt' jóvan. Ha meg ugat,szökik biztos hülye. Falusi felfogás... -.-"

"középső gyűrű"(belváros és külváros közötti rész)

Nyomokban a falusi felfogást látni. Sok kutya soha nem hagyja el a telket. De 70%-oknak normális gazdái vannak, jól nevelt kutyák, Naponta többször mennek sétálni.

Belváros:

Kutyás vs. Kutya utáló

A kutyás az esetek kb 98%-ában normális kutyatartó. De nem sok kutya utáló van.

Mivel egy alig 16.000 fős városról beszélünk nincs annyi rétegződés mint Budapesten

2017. jan. 17. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:
III. kerület Csillaghegy, elég sok kutyát sétáltatnak, ismerek egy csomó embert meg kutyát, akikkel rendszeresen mászkálunk együtt a Duna-parton, de azért szerintem bőven többségben vannak azok a kutyák, akiket sose visznek ki a kertből, mert hát nagyon sok kutya van errefelé.
2017. jan. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!