Más faluban is szokás hogy a fiatalok akár gyerekek éjfél után is kint vannak az utcán?
Én nem rég kimentem a kutyámhoz adtam neki egy kis vizet mert kérte és hallottam meg láttam is hogy előttem sétáltak el valamerre.
Jó fej szülők lehetnek hogy nem aggódnak értük, biztonságos a környék de éjjel mégis másnap mint nappal.
Gyerekkoromban még általános volt, hogy nyáron egezs nap kint voltunk. Jóformán enni, inni, meg pisilni mentünk haza. Amíg világos volt, addig kint voltunk.
Most olyan környéken élek, ahol a sok hülye helikopter szülő nem engedi el a gyereket egyedül a szomszédba se. Elvétve látok egy-egy kölyköt egyedül, de inkább nagytesóval mászkálnak. Szánalmas sajnos :/ Nincsenek bicózások, görkorizások. Inkább a zsebkendőnyi udvaron üvöltetik őket a játszótér helyett, ami amúgy az utca elejen van és hatalmas. Neeeem, nehogy a szomszéd tudjon pihenni. 😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!