Miért ilyenek a mai fiatalok?
Vendéglátásban dolgozom és tapasztalom hogy sokan közülük nem tudják kifejezni magukat. Egyszerűen annyira butának tűnnek mármint néhányuk. Kérdezek valamir erre hmm, ahaa, meg morognak össze-vissza.
Ami pluszban elképesztő hogy kinevetik az embereket közben meg olyan ostobák.
Azt hiszik hogy ők a valakik mert márkás cipőben, ruhában bejönnek, és megjegyzem köszönés nélkül. Elképesztően buták.
Egyszerűen nem értem hogy lehetnek ilyen nagyképűek, meg tudatlanok a fiatalok.
Pont azért amiért a mai nyugdíjasok csak a kapálás, sorkatonaság és annyony/gyerekverés szavakat tudják ismételgetni.
Felsőbbrendűnek érzik magukat, akiknek még a seggüket is ke kellene nyalni "tisztelet" címszó alatt, közben meg odaböfögnek neked valamt s leállnak ordibálni, ha a Föld nem úgy forog, ahogy ők akarják...
Engem is zavarnak a buta emberek, ezért választottam olyan szakot, ahol nem találkozom ilyenekkel, vagy lényegesen kevesebb van. Tudom ajánlani neked is.
Ezért az én ismeretségemben a fiatalok (18-25 évesek) egyetemisták, mellette komoly szellemi munkát végeznek, vannak produktív hobbijaik, kutatnak, beszélnek 2-3 nyelvet és még életképesek is. És nagyon sok ilyet ismerek.
Én úgy érzem lenne mire nagyképűnek lennem.
Üdv, egy fiatal :)
2
A sokatonágban intellektuális beszélgetések folytak és a szókincseteket is bővítették az irodalom által?
Nem a magasabb rangúak bakancsait mostátok, s megbűntettek, ha el akartátok mondani a véleményeteket vagy csak megszólaltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!