Az normális, hogy minél idősebb vagyok annál nehezebben tudom elviselni a gyerekeket?
Soha nem akartam gyereket, és nem is lett szerencsére.
Soha nem volt hozzájuk türelmem, se játszani se beszélni velük semmi, ha muszáj volt a rokonok gyerekeit elviseltem nagy nehezen, de kínszenvedés volt.
most 38 évesen pedig 10 percet sem bírok elviselni velük, jobb lenne ha nem is látnám őket.
Normalis igen. Ma már az sincs hogy a mamáknál nyaralnának az unokák mert mindegyik nő idősen már rühelli a gyerekzsivalyt is meg bőven elég volt nekik a sajátjukat nevelni. Max egy napra elviselik de menekulnek.
Látom az idosebb munkatársaimon mikor hívja őket a menyük vagy akárki hogy hétvégén gyerekfelügyelet kéne, azt a sohajt hogy akkor hétvégéje se lesz.
Meg mikor valaki behozza munkahelyre a gyerekét azokat a kínmosolygásokat is hogy semmi kedvük gyerekezni.
Elfáradnak az emberek.
Engem már 29 évesen is idegesítenek. Viszont nem is szeretnék gyereket.
Ez miért természetellenes vagy miért menjen pszichológushoz?
"Ez miért természetellenes"
. Mert ellentétes azzal az ösztönnel, ami mindegyik fajt a szaporodásra ösztönöz.
Engem is idegesitenek. Kar, hogy van is itthon ketto 🤣🤣
Nem amugy, egyaltalan miert “kell” elviselned oket? En pl nem is talalkoztam kb addig gyerekkel, amig nekem nem lett. Lepj ki ezekbol a szitukbol, aztan ennyi.
Az állati ösztönrõl annyit, hogy a kölköket pillanatok alatt elintézik ha arról van szó.
A nyulak pl híresek arról, hogy ha rossz szél fúj, megeszik a saját fiaikat.
A hím oroszlán ha megöli a konkurens hímet, az új falkában az az első dolga, hogy az összes kölyköt is elteszi láb alól, hogy az összes nőstény a saját kölykeivel foglalkozzon.
Ehhez képest csak diszkréten elkerülni a gyereket szerintem nagyon kultúrált és normális dolog.
#6: Na kezdődik már a nőnek kötelező szülni szöveg. :D
Remélem te szültél már tizet helyettünk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!