Nyáron mennyi munkakedvetek van?
Figyelt kérdés
Főleg így hogy megérkezett a hőség.
Az ismerőseim/munkatársaim nagy része nyaral.
2024. jún. 18. 08:47
11/24 anonim válasza:
8 akkor én is pozitív leszek, bár a munka az munka, és én is izzadok az irodában meg főleg délután hazafele a buszin, de szeretem a munkám, szeretem, hogy lenge nyári szetteket fel tudok ilyenkor venni, nem kell kabátozni, kevesen leszünk benn az irodában, de cserébe meg helyettesítenem kell a többieket. De attól, hogy nyár van ugyanúgy dolgozom :) 37/N
12/24 anonim válasza:
Évszaktól független a munkakedvem
13/24 anonim válasza:
Kit érdekelnek mások, kit érdekel ki mit mondd, kit érdekel, ki mit akar? Sosem foglalkoztatott az ilyesmi.
Télen nem annyira szeretek dolgozni, túl hűvös az épület. Ilyen 25 fok fölött már kellemes meleg jön be, ha kinyitom az ablakot.
Én szeretek dolgozni, mert jó a munkahelyem, normálisak a kollégák, szeretem a feladataimat.
14/24 anonim válasza:
Nulla. Fel is mondtam a fenébe.
16/24 anonim válasza:
Ilyenkor áldás tanárnak lenni.
19/24 anonim válasza:
Én imádom a nyarat és utálok ilyenkor dolgozni, leginkább medencéznék kint, ehelyett bent ülök a laptop előtt. Vágom a centit a nyaralásig, nyaralás után meg 2 hétig depis vagyok, mert haza kellet jönni és megy a mókukerék. Utána már csak 1-1,5 hét és vége a nyárnak. Szóval hát na, nem vagyok a munkakedv szobra ilyenkor, de nyilván megcsinálom, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!