Ha eleve nem jó a munkamorálom, akkor normális, ha a kirúgások méginkább tönkreteszik a munkakedvem? 26/F
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 12:36
2/6 anonim válasza:
Én tudok egy jó ellenszert: kezdj el normálisan dolgozni és akkor nem kell ilyen "kudarcélményeket" átélned :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen normálisan dolgozni, vágom én. De olyan helyekre vettek fel, ahol inkompetens voltam a feladatokhoz.
2019. febr. 3. 13:35
5/6 anonim válasza:
Nem normális, csak logikus. Olyan értelemben logikus, hogy ez egy öngerjesztő kör, amibe belekerültél, és a tapasztalataid szinergikusan erősítik egymást. És olyan értelemben nem normális, sőt kerülendő, hogy te nem egy gép vagy, amibe bevisszük az alapanyagot, és te kiadod a készterméket. Te egy felnőtt ember vagy, aki tudja korrigálni a saját viselkedést.
Mi szeretnél lenni? Flippergolyó, amit végigpattingtat a sok-sok körülmény az életen, vagy önirányító, felelősséget átlátó és azt felvállaló felnőtt ember?
6/6 anonim válasza:
Inkább ösztönözzön, hogy jobban dolgozz, hogy ne juss arra a sorsra mint a kirúgottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!