Szerintetek normális, hogy megszólnak a kollégák mert nem megyek be betegen dolgozni?
Durva nálam pont az volt mindig,hogy minek megyek be dolgozni betegen,volt olyan,hogy enyhe kihordott tüdőgyuszival mentem be,meg nagyon köhögtem.
Erre sok kollégám ki osztott,hogy minek megyek be maradjak otthon.
Erre rávágtam régebben,hogy mivel konraktor vagyok semmi gond,mondom hova kell elutalni a napi pénzemet,és nem jövök be annyi nap amennyit utalsz.
Itt már elakadt a lélegzet.
Ne foglalkozz velük,ez nagyon MAGYAR kérdező,mond azt,hogy te vagy a SZTÁR akkor,hogy nem vagy beteg,tegezhetlek eseleg egy ekkora SZTÁRT? :)
Jó neked hogy van home office,sajnos nálunk ritka még.
Mi nem szerettük, mikor betegen bejött a volt kolléganőnk, ott szívta-fújta az orrát, köhögött, hallgatni is rossz volt, meg látványosan szenvedett, ha kinyitottuk az ablakot, akkor megfagyni készült, ha haza akartuk küldeni, hogy ne ragassza ránk, akkor neki állt feljebb. Szerencséje, hogy nem ragasztott ránk soha semmit, mert akkor tuti megkapta volna a gyógyszerszámlát.
Szerintem beteg ember nem munkahelyre való, pihenje ki otthon, és ne ragassza másra a bacijait.
Csak az a baj 5-ös hogy nem véletlenül megy be az a kolléga,mondom én kontraktor vagyok és ha nem megyek akkor elesek rengeteg zsetontól.
Akinek nem tetszett annak mondtam,hogy ha nem tetszik neki akkor utalja el vagy adja ide a napi díjamat annyi napot amennyit ne legyek bent.
Itt mindig csend van.
Erre az embertipusra mondjuk itt a pszichiátrián hogy : Nem csak magára közveszélyes, hanem a társadalomra.
Arra is gondolj, jelenléted hány embert fertőz le, amikor ilyen állapotban Ház-Munkahely között terjeszted a bacikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!