Mennyire normalis, hogy mindenert megszolnak a lakotarsaim?
3.eves vagyok a fosulin. Az utobbi idoben nem tudom,miert, de az alberletben nem tudok lampa nelkul aludni. Heti 4 napoy vagyok fenn, mivel minden hetvegen megyek haza. De megszoltak azert is,hogy miert egetem ejjel a kisvillanyt es azert is,hogy miert megyek minden hetvegen haza.
Plusz sokszor lemosom a hajam d.u.es este megyek tussolni. Ezzel is baj van. Holott az egyik csajnal 2 hete non stop fennvan a baratja, plusz ok hetvegen is itt vannak, arrol nem is beszelve, hogy ha inkabb benn ulok a szobaba,vagy olvasom, tanulok, hogy ne maradjon minden a nyakamon, akkor az a baj,hogy en csak enni megyek ki a konyhaba..
L
Költözz el. :/
Azt én is nagyon utáltam, hogy az egyik lakótársnőm barátja non-stop nálunk volt, hosszú zuhanyzások, égette mindenhol a villanyt, stb. Nem is értem hogyan gondolják ezt, ja mert nem fizetett bele...
Valóban csak a költözés lehet a megoldás.
Az, hogy a lámpáért és a vízhasználatért nyaggatnak, önmagában érthető lenne: hacsak nem tényleges fogyasztás után fizet mindenki, az ő részük is növekedik a te plusz fogyasztásoddal.
Na de valójában azzal, hogy napokig ott sem vagy, kiegyenlíted a dolgot, tehát ez nem lehetne beszólogatási alap.
A többi sima csesztetés, kölcsönösen nem vagytok szimpatikusak egymásnak. Kétlem, hogy idővel javulna a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!