Mit csináljak a haverjaimmal (a lakótársaim? )
leérettségiztem haverom is a másik már 1 éve kivettünk közösen egy albit összebútoroztunk de nagyon trehányak én se vagyok egy takarítós de azért ez már túlzás :S
kezdjük ott hogy nem tudnak főzni de mindig katyvasztanak valamit a múltkor olajat öntöttek össze valami por alappal és lepényt csináltak belőle majd ezt sütötték meg serpenyőben meg tiszta dzsuva a konyha mindig a wc az borzalmas esküszöm a piaci nyílvános budiban jobb illat van vettem két doboz hipót és esküszöm fél napig csak a budit súroltam 1 hipó nem volt elég mert annyira büdös volt szóval két hipót rá aztán kb 1 nap voltam mire kitakarítottam az egész házat (konyha fürdő wc) az ő szobájukhoz nem nyulok
de másnap megint szétpakoltak mindent meg mondták hogy hú de jó tisztaság van milyen jól megcsináltad
ők a haverjaim már 7 éve de én nem bírok ilyen koszban élni :S
nem takarítanak a wc már vagy 3 hete olyan volt mint a trágya a konyha meg mintha bomba robbant volna a pohár oda volt ragadva a pultra alig tudtam felszedni
azért álltam neki már takarítani mert amint kimentem volna enni valamit nem tudtam mert tiszta mocsok volt minden a wc-ről meg ne is beszéljünk szerinted ha 2 doboz hipó kellett hogy tiszta legyen akkor mennyire volt retkes?
összetörgelni nem akarom a tányérokat poharakat :D
egyik haverom am be is szólt amikor már többször mondtam hogy jó lenne takarítani "igenis anyu.." mondom pff
Le kell velük ülni és megbeszélni,hogy ha szétrámoltak akkor takarítsanak el,mert nem vagy sem a feleségük,sem az anyjuk!
Sajnos sok fiatalnál tapasztalom ezt az undorító viselkedést,hogy leszarják,hogy másokkal élnek együtt.Meg úgy vannak jajj X elpakol mindig akkor így hagyom stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!