Mit csináljak a haverjaimmal (a lakótársaim? )
leérettségiztem haverom is a másik már 1 éve kivettünk közösen egy albit összebútoroztunk de nagyon trehányak én se vagyok egy takarítós de azért ez már túlzás :S
kezdjük ott hogy nem tudnak főzni de mindig katyvasztanak valamit a múltkor olajat öntöttek össze valami por alappal és lepényt csináltak belőle majd ezt sütötték meg serpenyőben meg tiszta dzsuva a konyha mindig a wc az borzalmas esküszöm a piaci nyílvános budiban jobb illat van vettem két doboz hipót és esküszöm fél napig csak a budit súroltam 1 hipó nem volt elég mert annyira büdös volt szóval két hipót rá aztán kb 1 nap voltam mire kitakarítottam az egész házat (konyha fürdő wc) az ő szobájukhoz nem nyulok
de másnap megint szétpakoltak mindent meg mondták hogy hú de jó tisztaság van milyen jól megcsináltad
ők a haverjaim már 7 éve de én nem bírok ilyen koszban élni :S
utolsó hát az biztos arról nem is beszélve hogy halomra hányják a szennyest fürdőbe mert ugye ott a mosógép na mindegy tiszta disznók vagyis koszosak :D
asszem ezt a haverokkal való együttélést máshogy képzeltem el
Jesszusom! :D
Én tuti nem bírnám, pedig én se vagyok az a nagy rendbetartós típus. Sok sikert a továbbiakban, de úgyse tudod őket rávenni arra, hogy takarítsanak.
17/f
le fogom lakatolni a wc-t és berakok nekik egy vödröt a szobába mert kb az is olyan mint ahogy a wc kinéz amikor használják :D
amúgy már néha én érzem magam hülyén vagy csajosnak mert már azért is szóltam hogy hajtsák fel az ülőkét ha hugyoznak vagy üljenek le (főleg ha buli van..)
Ha a beszélgetés nem hat.
Legyél szemét, ha már így is olyan kedves beceneveket aggatnak rád min anyus, egy szép kora reggel keltsd fel őket és még mielőtt kinyithatnák a szemük nyomd a kezükbe a felmosót és a szivacsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!