Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a haverjaimmal...

Mit csináljak a haverjaimmal (a lakótársaim? )

Figyelt kérdés

leérettségiztem haverom is a másik már 1 éve kivettünk közösen egy albit összebútoroztunk de nagyon trehányak én se vagyok egy takarítós de azért ez már túlzás :S

kezdjük ott hogy nem tudnak főzni de mindig katyvasztanak valamit a múltkor olajat öntöttek össze valami por alappal és lepényt csináltak belőle majd ezt sütötték meg serpenyőben meg tiszta dzsuva a konyha mindig a wc az borzalmas esküszöm a piaci nyílvános budiban jobb illat van vettem két doboz hipót és esküszöm fél napig csak a budit súroltam 1 hipó nem volt elég mert annyira büdös volt szóval két hipót rá aztán kb 1 nap voltam mire kitakarítottam az egész házat (konyha fürdő wc) az ő szobájukhoz nem nyulok

de másnap megint szétpakoltak mindent meg mondták hogy hú de jó tisztaság van milyen jól megcsináltad

ők a haverjaim már 7 éve de én nem bírok ilyen koszban élni :S

2014. júl. 20. 22:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

utolsó hát az biztos arról nem is beszélve hogy halomra hányják a szennyest fürdőbe mert ugye ott a mosógép na mindegy tiszta disznók vagyis koszosak :D

asszem ezt a haverokkal való együttélést máshogy képzeltem el

2014. júl. 20. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Vedd kezedbe az irányítást és adjál nekik! :)
2014. júl. 20. 22:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Jesszusom! :D

Én tuti nem bírnám, pedig én se vagyok az a nagy rendbetartós típus. Sok sikert a továbbiakban, de úgyse tudod őket rávenni arra, hogy takarítsanak.

17/f

2014. júl. 20. 22:54
 14/15 A kérdező kommentje:

le fogom lakatolni a wc-t és berakok nekik egy vödröt a szobába mert kb az is olyan mint ahogy a wc kinéz amikor használják :D

amúgy már néha én érzem magam hülyén vagy csajosnak mert már azért is szóltam hogy hajtsák fel az ülőkét ha hugyoznak vagy üljenek le (főleg ha buli van..)

2014. júl. 20. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a beszélgetés nem hat.

Legyél szemét, ha már így is olyan kedves beceneveket aggatnak rád min anyus, egy szép kora reggel keltsd fel őket és még mielőtt kinyithatnák a szemük nyomd a kezükbe a felmosót és a szivacsot...

2014. júl. 21. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!