Szerintetek jogosan szóltak be a lakótársaim?
Figyelt kérdés
Az elmúlt héten vasárnap mentem fel az albérletbe, és mivel hihetetlenül sok tanulnivalóm volt, egész vasárnap,hétfő és kedd éjjel egész éjjel tanultam. Majd mentem be vizsgázni.
A csajok akikkel lakom meg nekemálltak, hogy miért égetem egész éjjel a villanyt?
Heti 3 napot vagyok fenn szorgalmi időszakban, és vizsgákra megyek fel. Ők 2havonta 1x mennek haza. Miért nem tehetem meg tehát hogy 3 napot égetem éjjel a villanyt, hogy tudjak tanulni?
2017. máj. 27. 20:07
1/7 anonim válasza:
Mi zavarta őket a fény és a motoszkálás mert egy térben vagytok vagy a többlet vill.számla ?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem egy térben lakunk, mindenkinek külön szobája van. Konkrètan nem mondták, hogy mi bajuk, viszont ők is nem egyszer volt,hogy 4kor éjjel még égették a villanyt.
2017. máj. 27. 20:22
3/7 anonim válasza:
Nem szóltak jogosan. Inkább csak frusztráltak és beleakartak valamibe kötni, hát ebbe sikerült csak. Ha nem égetted volna a villanyt akkor mást találtak volna.
4/7 anonim válasza:
Az égők nem meghatározók az áramfogyasztásban. Nem tudom, milyen más fogyasztókat használtok, de a lakótársaid rinyálása alaptalan, sőt, szerintem bosszantani akarnak.
5/7 anonim válasza:
Én közöltem volna velük, hogy ideje lenne szexpartnert találni és azzal b...akodni.
6/7 anonim válasza:
-energiatakarékos izzót használok...úgyhogy kussmár baba!-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!