Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyáron mennyi munkakedvetek van?

Nyáron mennyi munkakedvetek van?

Figyelt kérdés

Főleg így hogy megérkezett a hőség.

Az ismerőseim/munkatársaim nagy része nyaral.

2024. jún. 18. 08:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Mivel az iroda klímás, reggel pedig még nincs nagyon hőség, így csak az a rossz amikor a hőségben haza kell menni délután..
2024. jún. 18. 08:48
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Kb mint egész évben: 0

De enni, inni és télen melegben aludni szeretek. Szóval elvégzem a munkàm az elvàrt minőségben.

2024. jún. 18. 08:53
 3/24 A kérdező kommentje:

#1: Igen, délután nagyon rossz lesz a hőség. :(

#2: Nekem is 0, de most még rosszabbnak érzem, mint máskor.

A rádióban is folyton azt hallgatom indul a nyári szünet, menjen mindenki nyaralni, kirándulni.

2024. jún. 18. 09:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden évszakban hasonló a munkakedvem.
2024. jún. 18. 09:09
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
A szokásosnál is kevesebb.
2024. jún. 18. 09:21
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb. De nem az időjárás miatt. Egyszerűen csak ilyenkor kevesebb a munka, így lassabban megy el a munkaidő. Ha meg lenne mit csinálni, akkor is alig lehet haladni, mert alig dolgozik valaki. De legalább van parkolóhely :D

Haza is megyek hamarabb.

2024. jún. 18. 09:24
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem leszek közkedvelt a pozitív világnézetemmel. :D Napi bioritmustól függően ugyanolyan a munkakedvem, probléma nélkül semmi bajom, és ez nem függ a nyártól sem. Alapvetően többnyire bírom a nyarat. Néha strapás napon csak az jut eszembe, hogy milyen szépen süt a Nap és itt kell gürizni. Főleg ha hétvégére jön hidegfront. De csak ennyi.

35/F

2024. jún. 18. 09:41
 8/24 A kérdező kommentje:

#7: Nem csak negatív hozzászólást lehet írni, szóval örülök a kommentednek. :D Jó ha valaki legalább pozitív.

Bár én gondolkodnék így. :D

2024. jún. 18. 09:59
 9/24 anonim ***** válasza:
90%

Köszönöm. :-) ^.^

Szeretem is nagyjából a munkámat és a csapatot, bár 1 évtől bizonyos okokból egyre nehezedik. Váltanék is, de még vannak akadályok. Ettől függetlenül úgy elvagyok, mint mókus az odúban. ^.^

2024. jún. 18. 10:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a nyarat és a meleget, a kültéri sportot leszámítva mindenhez több kedvem van ilyenkor :D
2024. jún. 18. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!