Nyáron mennyi munkakedvetek van?
Főleg így hogy megérkezett a hőség.
Az ismerőseim/munkatársaim nagy része nyaral.
Kb mint egész évben: 0
De enni, inni és télen melegben aludni szeretek. Szóval elvégzem a munkàm az elvàrt minőségben.
#1: Igen, délután nagyon rossz lesz a hőség. :(
#2: Nekem is 0, de most még rosszabbnak érzem, mint máskor.
A rádióban is folyton azt hallgatom indul a nyári szünet, menjen mindenki nyaralni, kirándulni.
Kevesebb. De nem az időjárás miatt. Egyszerűen csak ilyenkor kevesebb a munka, így lassabban megy el a munkaidő. Ha meg lenne mit csinálni, akkor is alig lehet haladni, mert alig dolgozik valaki. De legalább van parkolóhely :D
Haza is megyek hamarabb.
Én nem leszek közkedvelt a pozitív világnézetemmel. :D Napi bioritmustól függően ugyanolyan a munkakedvem, probléma nélkül semmi bajom, és ez nem függ a nyártól sem. Alapvetően többnyire bírom a nyarat. Néha strapás napon csak az jut eszembe, hogy milyen szépen süt a Nap és itt kell gürizni. Főleg ha hétvégére jön hidegfront. De csak ennyi.
35/F
#7: Nem csak negatív hozzászólást lehet írni, szóval örülök a kommentednek. :D Jó ha valaki legalább pozitív.
Bár én gondolkodnék így. :D
Köszönöm. :-) ^.^
Szeretem is nagyjából a munkámat és a csapatot, bár 1 évtől bizonyos okokból egyre nehezedik. Váltanék is, de még vannak akadályok. Ettől függetlenül úgy elvagyok, mint mókus az odúban. ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!