Minden hétvégén szerveztek valami programot?
Minden hétfőn megkérdezi a főnököm, milyen volt a hétvégém, merre voltam.
Én kertes házban élek, általában minden hétvégén az udvaron vagyok. Vagy a veteményessel vagyok elfoglalva, vagy a virágokkal. Sokszor szalonnát sütünk, vagy csak kint kajálunk, könyvet olvasok. Tényleg jól elvagyok itthon. Nem is vagyok egy társasági ember, gyerekem sincs még.
Viszont ha elmondom neki, mindig húzza a száját. Mert ők minden hétvégén a párjával kirándulnak, sétálnak vagy étterembe mennek. (Társasházban élnek kert nélkül.)
Ti minden hétvégén szerveztek külsős programokat?
Kit érdekel, hogy ő húzza a száját. Menjen a ... anyába akkor.
Én ki se teszem a házból a lábamat a hétvégente. Nem érdekel, hogy ez kinek tetszik és kinek nem.
Nem tudom megérteni azokat az embereket, akiknek kényszerük van minden szabad pillanatukat betáblázni valamilyen programmal.
Nagyon szeretek kirándulni, strandolni, társasággal beülni/kiülni valahová, de ugyanennyire szeretek itthon olvasni, filmet nézni, rajzolni, piszmogni valami aktuális projekttel.
Nem szervezünk programokat, én is azt szeretem, ha nem kell menni sehova, és hasonló dolgokat csinálhatok, mint te.
De élethelyzettől is függ, mert van, hogy nem kell szervezni a programot, jön az magától is, pl. ha idős szülő nem a közeledben él, akkor fel kell kerekedni, odautazni, meglátogatni, vagy el kell menned a gyereked diplomaosztójára vagy az unokád keresztelőjére.
Majd ha lesz gyereked, biztos többet mozdultok ki, mert meg akarod mutatni neki a világot, hogy megismerje szűkebb és tágabb környezetét, így biztos el fogod vinni néha-néha programozni.
Ne vedd magadra a reakcióját. Különbözőek vagyunk, más és más igényekkel; vannak, akik a mozgalmas hétvégét, vannak, akik az ellentettjét kedvelik.
Sosem éltünk kertesházban, és úgy általános végéig szinte minden hétvégén voltak külsős programjaink, de ehhez az is hozzátartozik, hogy addig volt kutyánk, akit azért elég sok helyre magunkkal tudtunk vinni.
Azóta lényegesen kevesebb programunk van, de nem is mindig hiányzik a jövés-menés. Annyit változott minden az elmúlt években, hogy néha már inkább teher is lenne, ha legalább egy külsős programunk lenne minden hétvégén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!