Miért létezik a világon homofóbia?
Itt most elsősorban nem azokra az emberekre gondolok, akik szerint a melegség magánügy nem tartozik senkire illetve nem kell nyilvánosan hangoztatni mindenkinek.
Én leginkább azokra értem akik képesek "rosszul lenni" egy szivárványos zászló látványától, vagy rohamot kapni egy meleg, vagy egy leszbikus pár tényétől.
Aztán van amikor ez már átmegy egy komolyabb szintre, és képes az illetőt rettenetesen megbántani, mert függetlenül attól, hogy milyen sikereket ért el az adott ember, elkezd állattá változva, féktelenül b#zizni, stb..
Miért csinálnak ilyet akár 40-50 éves felnőtt emberek? Mit éreznek amikor leírják ezeket? Valaki erre tud ésszerű magyarázatot?
Ha egy osztalyba van egy c fiu, ot a tobbiek utaljak mert c, de semmit nem tudnak rola csak azt szoktak meg hogy c-ket utalni kell
Ez van a melegekkel is
En nem utalok senkit (mar ha rolam van szo)
Egyebkent 35-os teis 3,5 pipás vagy
Sajnos úgy lettunk felnevelve hogy a ferfikent ferfit szeretni bun es ettol eleg nehez megszabadulni
23 eves korom ota nem ismerkedek
Mar 40 multam
Sose voltam senkivel
20-22 evesen voltak szanalmas ismerkedesi probalkozasaim
Talalkoztam egy sraccal aki 5 perc utan mar a wc-be akar menni szexelni
Mondtam neki hogy ez nekem nem palya
Hazafele menet nagyon szarul ereztem magam, utaltam az egesz b*zisagot úgy ahigy van meg hogy nekem nem jut normalis elet csak ez a szar
Úgy ereztem magam mint egy bunozo aki illegalis dolgokat csinal
Irigykedtem a heterokra hogy ok barhol ismerkedhetnek, nem szol be nekik senki
Munkahelyen is folyton hazudozni kell mert valamelyik nyomorek biztos beszologatna
13 evesen mar arra gondolt hogy telejsen felesleges baratkozni barkivel mert elobb-utobb ugyis mennek bulizni meg csajozni es meg sokaig ugyse tudom titkolni ezt a dolgot azt meg nem akarom, hogy megtudjak es en legyek az egyetlen a csapatba aki nem illik oda, beszologatnak meg gunyolodnak rajtam
Van egy barati tarsasag 5-6 fo, mindenkinek van csaja csak 1 embernek nincs, azert k**va szar erzes úgy bent lenni a tarsasagba hogy csak megturnek es nem illek oda
Akkor inkabb marad az egyedul let eletem vegeig
Nézd a heterók szemszögéből a dolgokat. A mai fiatalok talán elfogadóbbak mert egyre több a coming out, de egy 50-60 éves ember amikor fiatal volt nem is hallott ilyen dolgokról vagy csak nagyon ritkán, akkor se foglalkozott vele. Iskolába járt, dolgozott, ment a haverokkal bulizni, hajtotta a nőket, szétbulizta az agyát, fel se merült benne hogy saját neméhez vonzódjon. Aztán egyszer egy másik férfi a munkahelyi öltözőbe kérdezett tőle néhány dolgot hogy érdeklik-e az ilyen olyan dolgok. Ő meg hogy reagál rá? Férfi akarja bekapni neki? Férfi közeledik hozzá? Úgy? Fuj, de undorító! Aztán elmondta a többi munkatársának, néhányan szemet hunynak felette, ki tudja, talán van közöttük egy-két olyan ember, akiknek vannak enyhe bi hajlamaik, de társadalmi nyomásra megházasodtak, gyereket nevelnek, nem akarnak lebukni. Aztán vannak olyanok, akik már egyből meg akaják verni munka után. Utána meg kiközösítik. Talán ez még a jobbik eset, ha nem kérdezik meg tőle naponta 500x hogy lehet a f**t szeretni?
Apám a munkatársaival beszélgetett arról hogy le kéne menni egy budapesti fürdőbe megnézni milyen, de több munkatársa azt mondta, hogy oda ne menjen, mert ott b***ik vannak és molesztálnak
Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!