Itt most elsősorban nem azokra az emberekre gondolok, akik szerint a melegség magánügy nem tartozik senkire illetve nem kell nyilvánosan hangoztatni mindenkinek.
Én leginkább azokra értem akik képesek "rosszul lenni" egy szivárványos zászló látványától, vagy rohamot kapni egy meleg, vagy egy leszbikus pár tényétől.
Aztán van amikor ez már átmegy egy komolyabb szintre, és képes az illetőt rettenetesen megbántani, mert függetlenül attól, hogy milyen sikereket ért el az adott ember, elkezd állattá változva, féktelenül b#zizni, stb..
Miért csinálnak ilyet akár 40-50 éves felnőtt emberek? Mit éreznek amikor leírják ezeket? Valaki erre tud ésszerű magyarázatot?
Kérdező! A legnagyobb tévhit az életben, hogy az embereket meg lehet változtatni. Hogy az embereknek másmilyennek kéne lenniük, mint amik. Az élet ilyen.. Vannak homofóbok, rasszisták, gyilkosok, irigyek, nárcisztikusok, pszichopaták, agresszív emberek stb.. Fogadd el. Mindenki olyan, amilyennek lennie kell, amire az adott pillanatban képes az adott ember. A lelki békéd érdekében mondom, mert így rengeteg csalódás fog érni az életben téged. Te ilyen hupirózsaszín szemüvegen keresztül nézed az életet, pedig rohadtul nem ilyen. Az emberek rosszak és még annál is rosszabbak. Fogadd el!
jún. 15. 18:15
22/35 anonim válasza:
A tarsadalom kis resze ilyen, a tarsadalom meg nem nezi jo szemmel hogy valaki kulonbozo mint a tobbi ember
Munkahelyen ha egy dolgozo nem megy sorozni a tobbiekkel azt is kikozositik
“#5 Mi határozza meg a "férfiasság" fogalmát az életben?”
Ferfi az aki novel van
“Illetőleg mi van akkor, ha egy adott személy, nem akar a társadalmi sematikus beidegződések mentén "férfi" lenni?”
Akkor az ki lesz kozositve
“Egyáltalán ki mondja meg, hogy ki férfi, ki nem?”
A tarsadalom
jún. 15. 18:29
23/35 anonim válasza:
Erre mondom, kérdező, hogy nincs értelme győzködni őket. Teljesen más mozit néztek, ennyi.. Alapvetően a kommunikáció híve vagyok, de van, amikor nincs értelme. Nem tudsz bűntudatot kelteni bennük. Ellenkezőleg, röhögnek rajtad, hogy itt idegeskedsz. (ami nem szép dolog tőlük) Ami engem illet, én örökre lemondtam arról, hogy megváltoztassak embereket. Vegyünk egy példát, szerinted egy idegbeteg nárcisztikusra hatnak a szép szavak? Nem, csak olaj a tűzre. Ilyen esetekben a kommunikáció annyit ér, mint szarból főzeléket csinálni....
jún. 15. 18:35
24/35 anonim válasza:
Mert az emberek nagyrésze egy konzervatív,birka f*sz,és ha valamire azt mondják,hogy nem normális vagy undoritó,akkor egyből mindenki helyesel,és tömegével utálnak embereket,embercsoportokat.
jún. 15. 18:42
25/35 anonim válasza:
Ez regrol ered amikor nagymamaink meg gyerekek voltak es volt a falujukban egy fura ember, aki az erdobe jart ki hozza hasonlo fura emberekkel fajtalankodni, ez azota bennuk ragadt es emiazz itelik el a massagot, mert azt hiszik hogy minden olyan ember fura, nem tudjak elkepzelni hogy ket ferfi kozott is lehet szerelem, azt hiszik hogy a fura emerek mind az erdobe vagy eldugott helyekre jarkalnak ki fajtalankodni egymassal es emiatt itelik el az egeszet
jún. 15. 18:46
26/35 A kérdező kommentje:
#25 Ez csak szerinted van így! Az eleve bukott vita, ha úgy állsz hozzá, hogy "az a férfi, aki nővel van." Holott nagyon nem, nincs ez megfogalmazva sehol, semmilyen szabályrendszerben, illetve a társadalmi nyomás sem egy mérvadó dolog azzal kapcsolatban, hogy meghatározd egy ember milyenségét.
Akkor az a hímnemű, felnőtt egyed akinek nem egy nő a párja, akkor az micsoda, ha nem férfi? Hogy hívjuk őket?
jún. 15. 18:53
27/35 A kérdező kommentje:
#28 Most is járnak szeretkezni erdőbe, illetve küldő területekre ugyanúgy heteroszexuális, illetve homoszexuális párok is. Nem hiszem, hogy régen csak a melegek sz#xeltek az erdőben.
jún. 15. 18:54
28/35 anonim válasza:
29# Kérdező. Én alapvetően a te pártodon vagyok, mert nem vagyok a híve semmilyen kirekesztésnek. De így csak fegyvereket adsz az utálóid kezébe. Hagyd rájuk. Majd megunják. Szerintem nem vagy te olyan fontos nekik, mindenki a saját életével, gondjaival van elfoglalva. Szerinted van kapacitásuk téged cseszegetni? Arra az 5 percre foglalkoznak veled, de hidd el, semennyire nem érdekled őket. Én egyetértek veled, de lásd be, kontraproduktív volt a kérdésed, ezzel pont az ellenkező hatást váltottad ki. Nem empátiát kapsz, hanem megvetést, gúnyolódást és szánalmat. Én is elítélem a homofóbiát. Azonban mindig is lesznek ilyen emberek. A legnagyobb tévhit az életben, hogy az embereknek másmilyennek kéne lenniük, mint amilyenek. Megváltoztatni őket nem lehet. Én dolgom, ő dolga, Isten dolga. Ezt a hármat válaszd külön. Megkönnyíted vele az életedet.
jún. 15. 18:59
29/35 anonim válasza:
Biologiailag ferfi, de a tarsadalom szemében ferfiatlan ha egy ferfi egy masik ferfihez vonzodik
Azt kell megertened hogy mivel a tarsadalom kis szazaleka ilyen, ezert a tarsadalom kikozositi az ilyen embereket
100-bol 99 hetero azt mondja hogy eliteli a melegseget
Persze jonnek a baromsagaikkal hogy “nekem semmi bajom a melegekkel” magukba meg azt mondjak hogy “de inkabb tavol tartom magam toluk”
Akkor mirol beszelunk?!
Legnagyobb baj az hogy a melegseget leginkabb a kamionon felmezetelenul tancolo borszerkos fiukkal kotik ossze es azt hiszik minden meleg olyan
Meg azt hiszik hogy minden meleg homobarokba jarogat meg fuvel-faval kefel ossze-vissza
Szoval olyan sokmindent errol ezek utan nem lehet mondani
jún. 15. 20:03
30/35 anonim válasza:
32# Eleve a meggyőzéssel van a gond.. Kb 1% van, akikre lehet észérvekkek hatni, a maradék 99% esélytelen. Legalábbis én ebben nem nagyon hiszek. Valahol mindenki a saját álláspontját, pozícióját védi és azt nem akarja feladni, mert nem szeretne vereséget szenvedni. Ezért se nagyon értem kérdezőt, mert akikhez cimkézné a kérdést, pont azok totálisan immunisak erre, magyarul hatástalan az egész. Aki meg amúgyis fogadó, azt nem kell győzködni. Én egyébként alapvetően toleránsnak tartom magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!