Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

A) Akik nem szeretik a gyerekeket?

B) Akik nem szeretik a melegeket?

2022. okt. 29. 14:26
1 2
 1/13 Metionin ***** válasza:
90%
Amíg nem bántanak másokat, addig teljes mértékben leszarom, hogy ki mit szeret vagy nem szeret. Olyan, mint a vallás: magánügye mindenkinek, csak ne térítsen és ne pofázzon bele más életébe.
2022. okt. 29. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Én sem szeretem egyiket sem. Viszont sok gyerekimádóval ellentétben, akik otthon szarrá verik a kölyküket, én még soha nem bántottam egyetlen gyereket sem és nem is fogok. A ratyikon is csak röhögni szoktam.
2022. okt. 29. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

A gyerekeket én sem szeretem. Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek. De nyilván nem bántanám a gyerekeket, és nem szólok be másoknak, hogy ne csináljanak gyerekeket. Pusztán elkerülöm a lehetőséget, hogy gyerekekkel találkozzak, ha lehet olyat.

Akik meg a melegeket nem szeretik, ők pont ellentétesen teszik. Többet foglalkoznak a melegeket érintő dolgokkal, mint maguk a melegek. Szabályosan vadásszák az olyan tartalmakat, amik melegekről szólnak, aztán persze áldozatszerepben pózolva hangosan kiabálják, hogy mindenben ott vannak már a melegek. Persze, a valóságot a lábtörlőn hagyva.

2022. okt. 29. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeket sokan nem szeretik, de nem bántják őket: a homofóbok meg- amíg a négy fal között csinálják- nem érdekelnek 😉
2022. okt. 29. 15:45
 5/13 A kérdező kommentje:

"gyerekeket én sem szeretem. Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek"

"Akik meg a melegeket nem szeretik, ők pont ellentétesen teszik"

Mi ellentétes? Nem ertem. A melegek hulye hangon beszelnek, direkt polgárpukkasztó magatartást tanúsítanak, nevetségesek a mozdulataik, idiótán tartják a szájukat és olyan fantasztikus dolgokat koszonhetunk nekik mint az AIDS, majom himlő elterjesztése.

Ja meg, a 'nő' definicióját akarják erőszakosan megváltoztatni.

Hiaba akarja valaki elkerülni, ha a mesékben is benne vannak, a szomszedban is prostiskodnak, de kb barhol lehet velük talalkozni es produkálják magukat.

Mindannyian voltunk gyerekek. Bár gyerekszobája sokaknak nem volt úgy tűnik, hiszen nagyon sok a gyerekfób.

2022. okt. 29. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Na, sztereotip hülye: nem, a melegek nem olyanok mint ahogy te elképzeled. És nem, nem a melegek találták ki a vírust. hülyegyerek..
2022. okt. 29. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Gyerekfób? Inkábba neveletlen kölök a sok, elég szétnézni hány idegesítő, viselkedni nem tudó kis görcsbe botlik az ember, akkor is ha csak le mer menni a boltba..
2022. okt. 29. 18:38
 8/13 A kérdező kommentje:

#6 nem találták ki, csak miattuk terjedt el. Nézz utánna.

Amúgy te vagy sztereotip, ezért is írtam, mert tudtam hogy olyan gyökér leszel, hogy ezt mondod majd. Ugyanis ez sztereotípia volt:

"Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek"

Csak hat megint a kettős mérce :D

2022. okt. 29. 18:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vegzálja őket, akkor elfogadom, hogy ő ilyen.
2022. okt. 29. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, a hozzászólásaid sokat elárulnak az intelligenciádról. Nem ismersz egyetlen meleget sem, ha így fogalmaztál, ráadásul a kritikát sem viseled el, ha őszintén a szemedbe mondják.

Szóval van hová fejlődnie a személyiségednek, bízom is benne, hogy jó irányba fog.

2022. okt. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!