Mi a véleményetek az ilyen emberekről?
A) Akik nem szeretik a gyerekeket?
B) Akik nem szeretik a melegeket?
A gyerekeket én sem szeretem. Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek. De nyilván nem bántanám a gyerekeket, és nem szólok be másoknak, hogy ne csináljanak gyerekeket. Pusztán elkerülöm a lehetőséget, hogy gyerekekkel találkozzak, ha lehet olyat.
Akik meg a melegeket nem szeretik, ők pont ellentétesen teszik. Többet foglalkoznak a melegeket érintő dolgokkal, mint maguk a melegek. Szabályosan vadásszák az olyan tartalmakat, amik melegekről szólnak, aztán persze áldozatszerepben pózolva hangosan kiabálják, hogy mindenben ott vannak már a melegek. Persze, a valóságot a lábtörlőn hagyva.
"gyerekeket én sem szeretem. Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek"
"Akik meg a melegeket nem szeretik, ők pont ellentétesen teszik"
Mi ellentétes? Nem ertem. A melegek hulye hangon beszelnek, direkt polgárpukkasztó magatartást tanúsítanak, nevetségesek a mozdulataik, idiótán tartják a szájukat és olyan fantasztikus dolgokat koszonhetunk nekik mint az AIDS, majom himlő elterjesztése.
Ja meg, a 'nő' definicióját akarják erőszakosan megváltoztatni.
Hiaba akarja valaki elkerülni, ha a mesékben is benne vannak, a szomszedban is prostiskodnak, de kb barhol lehet velük talalkozni es produkálják magukat.
Mindannyian voltunk gyerekek. Bár gyerekszobája sokaknak nem volt úgy tűnik, hiszen nagyon sok a gyerekfób.
#6 nem találták ki, csak miattuk terjedt el. Nézz utánna.
Amúgy te vagy sztereotip, ezért is írtam, mert tudtam hogy olyan gyökér leszel, hogy ezt mondod majd. Ugyanis ez sztereotípia volt:
"Hangosak, idegesítőek, nem eszik meg a zöldségeket, összetörik magukat, sokszor figyeleméhesek"
Csak hat megint a kettős mérce :D
Kérdező, a hozzászólásaid sokat elárulnak az intelligenciádról. Nem ismersz egyetlen meleget sem, ha így fogalmaztál, ráadásul a kritikát sem viseled el, ha őszintén a szemedbe mondják.
Szóval van hová fejlődnie a személyiségednek, bízom is benne, hogy jó irányba fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!