Mi a véleményed az olyan emberekről, akik több éve(8,vagy akár 10 éve is )eljegyezték a párukat, de még mindig nem vették el? Szerintem ez kicsit sok idő, ha komolyan gondolja az ember. Inkább olyan műmajomkodás.
Anyám 18 éve lett eljegyezve, de én személy szerint nagyon örülök, hogy apám nem vette el (és nem is fogja), mert utálják egymást, és egész gyerekkoromban ennek ittam a levét.
Mások élete meg nem érdekel.
ma 10:13
Nem lesz jobb, nem is érdekel, csak furcsállom. Ennyi. Vagy baj, ha elgondolkodom dolgokon, és ha nem tudom a miértjét , azt egy anonim oldalon feteszem kérdésnek? Gondolom szerinted akkor felesleges az emberi nyitottság minden abnormális dologra is, pl gyilkosságok. Minek foglalkozzunk egy senkiházi gyilkossal. Kit érdekel a tetthének a miért je(már, ha van...) nem? :)
Az durva, hogy egy eljegyzést párhuzamba vonsz egy gyilkossal...
Btw szerintem nincs nagy jelentősége a házasságnak. Legalábbis nekem nem érték. Semmi közöm hozzá. De szerintem te még abba is belekötnél ha már 20 eve együtt lennének és még nem történt volna semmi (se gyerek, se eljegyzés stb).
Harmadrészt ha valakivel vagyok annyira jóba rákérdezek, hogy ez miért van. Ha pedig nem vagyok az illetővel ennyire jóba akkor eleve nem is érdekel. Ő élete, én meg leszarom.
"felesleges az emberi nyitottság minden abnormális dologra is" Szerinted abnormális, vagy ahhoz hasonlítható, ha valaki évekig akar eljegyzésben élni???
Az, ha egy gyilkosság miértjén, vagy a gyilkossá válás lehetséges okain gondolkozunk, rájöhetünk valamire, ami valódi változást hozhat. De, még ha tudnánk is, hogy pont az a pár miért él olyan régóta eljegyzésben, akkor sem tudnánk meg semmi hasznosat, akkor sem változna semmi sem.
Semmi. Nem az én dolgom.
De a gyilkossággal párhuzamot vonni, csöppet bizarr...
A gyilkosságra mondható hogy abnormális dolog. Mások normális életvitelére nem. Kinek ártanak azzal hogy nincsenek összeházasodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!