Miért létezik a világon homofóbia?
Itt most elsősorban nem azokra az emberekre gondolok, akik szerint a melegség magánügy nem tartozik senkire illetve nem kell nyilvánosan hangoztatni mindenkinek.
Én leginkább azokra értem akik képesek "rosszul lenni" egy szivárványos zászló látványától, vagy rohamot kapni egy meleg, vagy egy leszbikus pár tényétől.
Aztán van amikor ez már átmegy egy komolyabb szintre, és képes az illetőt rettenetesen megbántani, mert függetlenül attól, hogy milyen sikereket ért el az adott ember, elkezd állattá változva, féktelenül b#zizni, stb..
Miért csinálnak ilyet akár 40-50 éves felnőtt emberek? Mit éreznek amikor leírják ezeket? Valaki erre tud ésszerű magyarázatot?
#5 Mi határozza meg a "férfiasság" fogalmát az életben? Illetőleg mi van akkor, ha egy adott személy, nem akar a társadalmi sematikus beidegződések mentén "férfi" lenni? Egyáltalán ki mondja meg, hogy ki férfi, ki nem?
Ezeket a kérdéseket tedd fel magadban!
Na ebből a hozzászólásodból minden kiderült az IQ-at illetően.:DD
Köszönjük a kérdésed és jelentem is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!