Miért nem elfogadóbb a magyar társadalom a nem hetero emberekkel szemben?
Mi rosszat tesz valaki, ha leszbikus, homoszexuális, biszex, vagy esetleg pánszex?
Hiszen szerintem semmit, ugyanúgy egy nagyon értékes ember lehet. Ettől függetlenül az országban a kormány nyomására is, egyre gyakoribb a megbélyegzésük.
Miért jó ez bárkinek is? Mitől lesz bármi jobb, ha elítélünk valakit olyan dolog miatt, amiről nem is tehet?
17/f
Kivel szemben elfogadó a magyar társadalom? Mondj egy példát...
Vannak normális emberek, akik elfogadóak, és őket érdemes felkutatni, velük érdemes közösséget alkotni, de aki társadalmi szintű elfogadásra vágyik, az elég csúnyán benézi.
Itt az van, hogy sunyd le a fejed, ne panaszkodj, ne akarj figyelmet, ne akarj empátiát, tűrj el mindent, különben még te vagy a provokatív gci, aki mások idegeire megy. Ez vonatkozik mindenkire akit hátrány ér bármilyen formában, nem csak a melegekre. Ez a kultúra része.
#2 Szerintem egyáltalán nem optimális, hiszen már feljelentést is tehetnek a nem heterok ellen, egy új törvény által. Emellett pedig az utcán is elítélik őket... Úgy szintén, ahogy akár az örökbe fogadási és még sok egyéb joguk csorbul.
Nem sztárolni kellene, hanem elfogadni.
Én olyan szinten elfogadó vagyok velük, hogy le sem tojom őket.
Már bocsi, de nem értem, hogy egyes szemléletek alapján ennél több kellene az irányukba, - amikor hetero beállítottságú emberekkel sem foglalkozom, amennyiben nincs velük dolgom. Tetszik, nem tetszik, nem fogok olyan embereket ajnározni, pesztrálni, akikhez semmi közöm. Ha te azt gondolod, hogy ez lenne helyén való, akkor diplomatikusan megfogalmazva is csak azt lehet mondani, hogy nem vagy normális. Nincs nekem semmi bajom velük, de nekem senki ne próbálja megmagyarázni, hogy nekem valamiért is foglalkoznom kellene velük bármilyen szinten is és az milyen, ill. miért lenne jó. Tojok rájuk.
#6 Ez alapjáraton elég is lenne. Csak sajnos sokan nem látják így sem és beálltak a gyűlölet kampányba...
Emiatt lenne célszerű jobban kiállni a nem hetero emberek mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!