Miert nem szeretitek a transzokat? A rendes transzokat, nem a beoltozosekrol beszelek
Nem a netes provokativ fogykosokrol beszelek, hanem az atlagrol, akik nem a polgarpukkasztasbol elnek.
Nekem egyedul az nem szimpi bennuk hogy 0 eletceljuk, csak ez a nove vagy ferfive valas a cel es ez a temajuk 0-24 es minden ekorul forog, nem tanulnak, nem akarnak karriert, csak szexmunkabol csinaltatjak magukat, szoval semmi tarsadalmi hasznuk nincs es nem is akarnak beilleszkedni, aztan sirnak, miert nem fogadjak be oket, hat ezert
Aki nem szereti oket, nektek mi az okotok?
Nem teljesen értem a kifejtést, és mintha a transzvesztitizmust is összemosnád a transzszexualitással..
Na lényeg viszont..A magyar egy borzasztóan tájékozatlan, frusztrált és elmaradott társadalom, így sztem az is meglepő, h vannak, akik elfogadják őket.
A kedvenc érvem ellenük az, hogy "nem néznek ki jól nőként". Tehát ha azok transz nők, akik nőiesek, izgatóak, rendben vannak?:D
21
Rad akarja eroltetni, higy ze is legyel transz? Az igazan szornyu lehet. Viszont ha nem igy ertetted, akkor wtf?
" Apró dolgokból is sejtem ha valaki nem a másik nemhez vonzódik. Persze nem 100% de többnyire megérzem. Apró mozdulatok, beszédstílus, viselkedés, sok minden utalhat rá, hogy valaki meleg."
Rajtam pl. lóf_aszt nem éreznél.
Csőheteronak nézek ki, közben meg biszex vagyok, majdnem egyformán szeretem a két nemet.
Voltak barátnőim, de jelenleg egy másik férfi a párom, lassan 7 éve őt szeretem.
Sajnos tényleg nem bírja a legtöbbünket a magyar társadalom, elég ijesztő így élni. Szerintem már egy jó éve senki nem nézett fiúnak, de attól még félek "teljesen feminin" lenni emberek között, mert ha valaki észrevesz valami hibát, akkor nem akarom hogy bármi atrocitás érjen miatta.
Annak ellenére, hogy egy teljesen normális heteró kapcsolatban szeretnék élni nőies nőként egy férfias férfivel, házassággal meg több gyerekkel meg az egész csomaggal, ezt nagyon megnehezíti a helyzet.
Attól még ne gondolja más azt, hogy én ezt "szeretném".. ettől az állapottól szenvedésen kívül sokat nem kaptam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!