Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem szeretitek a transzo...

Miert nem szeretitek a transzokat? A rendes transzokat, nem a beoltozosekrol beszelek

Figyelt kérdés

Nem a netes provokativ fogykosokrol beszelek, hanem az atlagrol, akik nem a polgarpukkasztasbol elnek.

Nekem egyedul az nem szimpi bennuk hogy 0 eletceljuk, csak ez a nove vagy ferfive valas a cel es ez a temajuk 0-24 es minden ekorul forog, nem tanulnak, nem akarnak karriert, csak szexmunkabol csinaltatjak magukat, szoval semmi tarsadalmi hasznuk nincs es nem is akarnak beilleszkedni, aztan sirnak, miert nem fogadjak be oket, hat ezert

Aki nem szereti oket, nektek mi az okotok?

2024. jún. 12. 17:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Nekem csak az a bajom, hogy rám akarják erőltetni azt, amivel nem értek egyet és, amit a tudomány sem tud egyértelműen bizonyítani. A transzneműség egy teória, de el kell fogadni, mert emberekről van szó.
2024. jún. 13. 02:18
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem teljesen értem a kifejtést, és mintha a transzvesztitizmust is összemosnád a transzszexualitással..

Na lényeg viszont..A magyar egy borzasztóan tájékozatlan, frusztrált és elmaradott társadalom, így sztem az is meglepő, h vannak, akik elfogadják őket.

A kedvenc érvem ellenük az, hogy "nem néznek ki jól nőként". Tehát ha azok transz nők, akik nőiesek, izgatóak, rendben vannak?:D

2024. jún. 13. 08:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

21

Rad akarja eroltetni, higy ze is legyel transz? Az igazan szornyu lehet. Viszont ha nem igy ertetted, akkor wtf?

2024. jún. 13. 14:03
 24/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom, de kikbe futsz bele, kiket látsz a neten, de akiket én látok, azoknak igenis vannak céljaik, nem dumálnak mindig erről, van olyan is, aki a műtét után el is tűnik a netről. Aki marad, sokszor azért marad, hogy a többi sorstársának (és nem neked) megmutassa, ő min ment keresztül és mit lehet csinálni és hol. A legtöbb transz nem szexmunkából akar megélni. Sok köztük az IT-s (meglepő módon). Van, aki sportol (nem olimpián, de akit én ismerek, azt épp ki akarták csinálni, hogy miért indult női versenyen). Van aki autóversenyzik, van aki motorozik, van aki színészkedik, stb... Az átlag transz nagyon is be szeretne illeszkedni...
2024. jún. 13. 14:09
 25/28 anonim ***** válasza:
76%

" Apró dolgokból is sejtem ha valaki nem a másik nemhez vonzódik. Persze nem 100% de többnyire megérzem. Apró mozdulatok, beszédstílus, viselkedés, sok minden utalhat rá, hogy valaki meleg."

Rajtam pl. lóf_aszt nem éreznél.

Csőheteronak nézek ki, közben meg biszex vagyok, majdnem egyformán szeretem a két nemet.

Voltak barátnőim, de jelenleg egy másik férfi a párom, lassan 7 éve őt szeretem.

2024. jún. 14. 12:35
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
Engem is az zavar, hogy ramakarjak eroltetni a sajat gondolataikat, teveszmejuket. Higgye magát annak, faszt nem erdekel, de nem varhatja el, hogy a vilag ugorjon, mert felkap egy párokat, es kisminkeli magat. A noi letnek egyetlen aspektusat se elik át ugy mint a nok.
2024. jún. 14. 13:15
 27/28 anonim ***** válasza:
18%
Emberileg nem utalom oket, de ez egy betegseg, termeszetellenes, aberracio. Az piszkaljaba csoromet, hogy ezt tilos kimondani.
2024. jún. 14. 13:19
 28/28 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos tényleg nem bírja a legtöbbünket a magyar társadalom, elég ijesztő így élni. Szerintem már egy jó éve senki nem nézett fiúnak, de attól még félek "teljesen feminin" lenni emberek között, mert ha valaki észrevesz valami hibát, akkor nem akarom hogy bármi atrocitás érjen miatta.

Annak ellenére, hogy egy teljesen normális heteró kapcsolatban szeretnék élni nőies nőként egy férfias férfivel, házassággal meg több gyerekkel meg az egész csomaggal, ezt nagyon megnehezíti a helyzet.

Attól még ne gondolja más azt, hogy én ezt "szeretném".. ettől az állapottól szenvedésen kívül sokat nem kaptam..

2024. jún. 14. 14:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!