Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem szeretitek a transzo...

Miert nem szeretitek a transzokat? A rendes transzokat, nem a beoltozosekrol beszelek

Figyelt kérdés

Nem a netes provokativ fogykosokrol beszelek, hanem az atlagrol, akik nem a polgarpukkasztasbol elnek.

Nekem egyedul az nem szimpi bennuk hogy 0 eletceljuk, csak ez a nove vagy ferfive valas a cel es ez a temajuk 0-24 es minden ekorul forog, nem tanulnak, nem akarnak karriert, csak szexmunkabol csinaltatjak magukat, szoval semmi tarsadalmi hasznuk nincs es nem is akarnak beilleszkedni, aztan sirnak, miert nem fogadjak be oket, hat ezert

Aki nem szereti oket, nektek mi az okotok?

2024. jún. 12. 17:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozom velük.
2024. jún. 12. 17:52
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Hanyat ismersz szemelyesen ilyen kozelrol, hogy elmondta neked, h nincs mas celja, es mibol el?
2024. jún. 12. 18:06
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Mi a gondot a "beöltözősekkel"?

"Nekem egyedul az nem szimpi bennuk hogy 0 eletceljuk, csak ez a nove vagy ferfive valas a cel es ez a temajuk 0-24 es minden ekorul forog"

. Olvastam már ostoba gondolatot ezen az oldalon az elmúlt 20 évben, de ez szerintem Top 5-ös.

Egy transzneműnek ugyanolyan életcéljaik vannak, mint bárkinek, sokuk párkapcsolatban él, vagy próbál, de mindemellett szeretnének "meggyógyulni".

Ezek után Te ne oktass senkit arról, hogy miért nem szereti a transzneműeket.

2024. jún. 12. 18:10
 4/28 anonim ***** válasza:
17%
Ezek azok akik pasik éss nőnek akarják kiadni magukat?
2024. jún. 12. 18:12
 5/28 anonim ***** válasza:
59%

Pont ma lapozgattam a 2013-as DSM-5-öt, és még mindig benne van, hogy a transzszexualitás pszichiátriai zavar, elmebetegség. A parafíliák között van, mint a voyőrizmus, exhibicionizmus, pedofília, szexuális szadizmus, szexuális mazochizmus, fetisizmus.

Referenciaként:

[link]

2024. jún. 12. 18:12
 6/28 anonim ***** válasza:
#5: nem mintha a kérdésre ezzel válaszolnál (hiszen eléggé abszurd valakit azért nem szeretni, mert valamilyen betegséggel küzd), de pontosan milyen megnevezéssel is van feltűntetve? Ezért külön nem keresném fel a linkelt könyvet.
2024. jún. 12. 18:17
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Es ez van a 2022-es DSM 5-TR-ben is, ami az aktualis verzio?

2024. jún. 12. 18:19
 8/28 anonim ***** válasza:
61%

#6: "Transvestic Disorder"

7: neked is ugyanennyi idő lett volna megkeresni: 1059. oldal

[link]

2024. jún. 12. 18:23
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

"#6: "Transvestic Disorder""

. Ez nem transzneműség, hanem transzvesztitizmus. Ez kiderül a könyv által adott diagnosztikus kritériumokból:

"A. Over a period of at least 6 months, recurrent and intense sexual arousal from cross-dressing, as manifested by fantasies, urges, or behaviors.

B. The fantasies, sexual urges, or behaviors cause clinically significant distress or impairment in social, occupational, or other important areas of functioning."

Tehát itt szexuális izgalmat jelent, ha az illető a másik nem szerint öltözik. Transzneműségettől független, illetve ott a nemi identitás szerint az illető a másik nemhez tartozónak érzi magát (egy transzvesztita férfi ellenben férfinak érzi magát, de izgalmat jelent, ha női ruhát vesz fel).

2024. jún. 12. 18:30
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, ezt benéztem. Azért a "Gender dysphoria" is ott van.
2024. jún. 12. 18:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!