Alkoholista vagyok?
Amikor nem kell dolgozni, mindig képes vagyok inni. Amikor 2 hétig szabadságon voltam, napi fél liter töményt és 2-3 liter sört ittam meg, ennyit szoktam, ha iszok.
Hétköznap, amikor nem iszok, sokszor erős sóvárgás tör rám, hogy meg kéne inni mondjuk egy sört.
Maga a kattogás kb fél percig tart, néha egy vagy két percig is, utána megint szabad vagy. Feltéve persze, hogy nem pörögsz rá, hogy a boltig is kinyújtsd a dolgot, aztán go wellness, mint akinek kötelező. Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz. Annyi a feladat, hogy megvárd a fél-egy percedet, miközben világos, hogy NEM. Könnyű mondani, így igaz, a gyakorlatban lesz ez elég kacifántos is, de sose gond visszaesni, a lényeg, hogy töprengj rajta, keress jó megmondásokat olyanoktól, akiket tekinthetünk okosnak a témában, miután lejöttek róla, és nem nagyon néznek hátra. Teljesen igaz, hogy fejben dől el, mint a népszavazás. Csak itt neked kell milliárdnyi másodpercet invesztálnod abba, hogy jó propagandával a nyers tényeket ültesd a fejedbe, hogy a valóságnak megfelelően reagálhasson még ilyen kényszeres, idegen belső dolgokra is, mint a sóvárgás.
Természetesen ha nem szélmalomharcolni akarsz, akkor azt kell kiderítsd, mi elől menekülsz, és legrosszabb és egyben legjobb hírem, hogy szembenézéssel lehet stabillá válni az ilyen menekülős sztorikban. Ugye rossz, mert piszok kellemetlen és nehéz, de jó is, mert annyira egyébként mégse nehéz, és idővel egyenesen könnyű lesz, tehát nincs mi helyett inni többé. Bár ilyen egyszerű lenne, érzem én is a szavaimon, hogy suta ez így, tekintsük logikai váznak, mert annak marhajó, csak persze kissé bizakodó a statisztikákhoz képest. Ami nyomasztó lehet, de most komolyan tegye már fel a kezét, aki statisztika! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!