Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alkoholista vagyok?

Alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Amikor nem kell dolgozni, mindig képes vagyok inni. Amikor 2 hétig szabadságon voltam, napi fél liter töményt és 2-3 liter sört ittam meg, ennyit szoktam, ha iszok.

Hétköznap, amikor nem iszok, sokszor erős sóvárgás tör rám, hogy meg kéne inni mondjuk egy sört.

jún. 10. 19:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem a megerősítésen fog múlni, te is tisztában vagy vele, hogy ez tipikus függőség.
jún. 10. 19:47
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
igen
jún. 10. 19:50
 3/18 A kérdező kommentje:

A legtöbben azt mondják, hogy 18 évesen nincs olyan, hogy alkoholista.

jún. 10. 19:50
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Ja, hát persze, a legtöbben ezt mondják, lehozta a Nézőpont is...
jún. 10. 19:53
 5/18 A kérdező kommentje:

Akiket megkérdeztem, ők azt mondják, hogy ők is ittak fiatalon.

jún. 10. 19:54
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Igen ittak, buliban 2 hetente bebasztak, de nem napi szinten, kemény mennyiséget
jún. 10. 19:59
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, de van 18 évesen alkoholizmus. Nem életkortól függ. Bármelyik korosztály rá tud fügni úgy mint bármi másra. A másik meg hogy fiatalon ittak az lehet hogy csak azt jelenti hogy néha kimentek iszogatni a haverokkal szórakozásból de az nem feltétlenül alkoholizmus.

Kérdésedre visszatérve

Tök mindegy hogy mennyi sört és töményt iszol egy nap mert nem a mennyiségtől hanem a rendszereségtől függ tehát ha valaki napi egy kis felest megiszik és egy nap nem bír ki egy feles nélkül vagy akár erősen hiányolja akkor az már alkoholizmus, ami ahogy látom a leírásod alapján jellemző.

jún. 10. 19:59
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, hetes! :)
jún. 10. 20:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor nem kell dolgozni, mindig képes vagyok inni."

A mennyiség ismertetése nélkül is már a mondatod virít, hogy alkoholista vagy.

jún. 10. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

az vagy

előnyöd, hogy időben felismerted

használd fel...

jún. 10. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!