Alkoholista vagyok?
Amikor nem kell dolgozni, mindig képes vagyok inni. Amikor 2 hétig szabadságon voltam, napi fél liter töményt és 2-3 liter sört ittam meg, ennyit szoktam, ha iszok.
Hétköznap, amikor nem iszok, sokszor erős sóvárgás tör rám, hogy meg kéne inni mondjuk egy sört.
A legtöbben azt mondják, hogy 18 évesen nincs olyan, hogy alkoholista.
Akiket megkérdeztem, ők azt mondják, hogy ők is ittak fiatalon.
Kedves kérdező, de van 18 évesen alkoholizmus. Nem életkortól függ. Bármelyik korosztály rá tud fügni úgy mint bármi másra. A másik meg hogy fiatalon ittak az lehet hogy csak azt jelenti hogy néha kimentek iszogatni a haverokkal szórakozásból de az nem feltétlenül alkoholizmus.
Kérdésedre visszatérve
Tök mindegy hogy mennyi sört és töményt iszol egy nap mert nem a mennyiségtől hanem a rendszereségtől függ tehát ha valaki napi egy kis felest megiszik és egy nap nem bír ki egy feles nélkül vagy akár erősen hiányolja akkor az már alkoholizmus, ami ahogy látom a leírásod alapján jellemző.
"Amikor nem kell dolgozni, mindig képes vagyok inni."
A mennyiség ismertetése nélkül is már a mondatod virít, hogy alkoholista vagy.
az vagy
előnyöd, hogy időben felismerted
használd fel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!