Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A héten ezeket ittam, nagyon...

A héten ezeket ittam, nagyon sok ez a mennyiség 32 évesen?

Figyelt kérdés

Kedden 6db 5%os sör, Szerdán 4 deci 14%os bor 5-6 sörrel, Péntek 3-4 deci vodka fantával, meg mellé 3 sör, Szombaton volt maradék borom szerdáról, mellé ittam vagy 4 sört.

Szoktam tartani szüneteket 2 hét 1 hónap mikor mennyi, legfőképp a hangulat és unalom miatt iszok.

tegnap 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen és kimondható, hogy alkoholista vagy. Ez már egy függőség, amit még most kéne kezelni.
tegnap 20:15
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Így van, szimplán alkoholista vagy, annak mondjuk nem sok a mennyiség, de majd szépen lesz egyre több
tegnap 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Én ezután már a földön agonizálnék. XD 21 vagyok
tegnap 20:26
 4/11 Mad Max2 ***** válasza:
12%

Az olyan emberek akik csaka fantát isszák mindenkit lealkoholizálnak aki iszik alkoholos italt.

nyugi, egyáltalán nem biztos hogy alkoholista vagy.

Csak "nagyívó"

Az alkoholista az az akinek testi függőséget okoz a piálás, és ha nem isznak akkor rosszul vannak.

Mivel az alkoholos italok fogyasztása semmiféle törvénybe nem ütközik, igy mindenki maga döntheti el hogy iszik vagy nem, amíg ez a magánéletére, és /vagy a munkájára nem hat negatívan addig senkinek semmi köze hozzá.

Csak a korlátolt noalkoholos emberkék vergődnek azon ha valaki betol pár italt!

Ui.: Ne keverd a piákat, és mindig tarts pia mentes időszakokat!

tegnap 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Hát amilyen országban, és rendszerben élünk, nem csoda!!
tegnap 20:37
 6/11 A kérdező kommentje:
177cm, 71kg-s férfi vagyok, leírva számomra is sok, de evés mellett csak elálmosít.
tegnap 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
21%
1 liter sörtől már mindenki látja hogy be vagyok b@szva. 3 korsó után meg jaj az elmémnek. Szerintem ha meginnék hatot, akkor a földön fetrengenék és kegyelemért könyörögnék. Edzett alkoholistáknak persze ez nem okozhat gondot.
tegnap 20:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Volt olyan novemberben hogy ügyintézés miatt a munkahelyről is el kellett jönnöm ott délután 16 óra után végeztem, a várakozásba teljesen kiborultam, mondom csak egyszer végezzek itt, bemegyek a lidlbe két sörért legalább, ehelyett mégis hazavezettem inkább, inni se volt kedvem.

tegnap 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly mennyiség, és a kifejtés "legfőképp a hangulat és unalom miatt iszok" része miatt én sem zárnám ki, hogy alkoholizmusról van szó itt, már egy ideje.
tegnap 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Még szerencse, hogy vannak olyan emberek, mint a 4-es, akik megmagyarázzák, hogy az alkoholizmus igazából nem alkoholizmus, és aki nevén nevezi az alkoholistát az csak "vergődő" no alkoholos korlátolt, aki csak Fantát iszik...
tegnap 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!