Hogy lehet kimászni a "sértődős" skatulyából?
"Nem nézlek hülyének, csak munkahelyen vagyok."
Viccből írtam a 15-ös kommentet. :)
" Én csak azt akartam érzékeltetni a sajnos megtörtént esettel, hogy mennyire különbőzőek az értékrendek és az ingerküszöbök."
Ezt megértem és elfogadom, de pl ha valaki köszön külön-külön két embernek, és a harmadik mellett meg szó nélkül elmegy, akkor az is felfogható csupán egy eltérő ingerküszöbnek? Vagy ha megbeszélünk egy kirándulást, és a másikat szó nélkül kihagyják? Valahol azért van egy határ.
Nem tudom, nekem ez nem tűnt öniróniának. Inkább szarkazmusnak.
Én szoktam magamon nevetni bizonyos helyzetekben, humorral jól lehet kezelni a dolgokat, de vagy velem van a hiba vagy nem tudom én nem értettem félre amit írtál de nekem ez nem volt önirónia de frappáns sem, nekem inkább szánalmas próbálkozásnak tűnt.
Azt vettem ki a válaszaiból, hogy mindig mindent megmagyarázol, vagy legalábbis átmagyarázol, pontosítol, nem vagy te az életben kissé perfekcionista?
Kijavítod a válaszadók megfogalmazásait, pontosítod, tökéletesíted. Miért van erre szükséged? Félsz a tévedés lehetőségétől?
Kérdés: félre szoktad érteni az embereket? Vagy ők téged?
Én értettem a szándékot, csak nem mindig teszem tele gesztusjelekkel (szmájli és társai) a bejegyéseket.
Üdv Zoltán a Zsolt vs Zoltán sztoriból ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!