Hogy lehet kimászni a "sértődős" skatulyából?
Aki bánt és beszól azzal nem kell foglalkozni ennyi. Mit érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, de őszintén?
Ha én ezen kattognék, már réges régen ugrottam volna valami szép magas helyről - de pont szrom le. Aki nem képes a szemembe mondani, mi velem a baja, az szót nem érdemel.
Egyébként pedig a sértődősök sohasem akarják elfogadni, hogy sértődősök, de tuti szarrá sértődnek, amikor szembesíted őket vele ;)
"Egyébként pedig a sértődősök sohasem akarják elfogadni, hogy sértődősök, de tuti szarrá sértődnek, amikor szembesíted őket vele ;)"
Hát én pont hogy elfogadom, beismerem és szeretnék ezen változtatni, azért is írtam ki a kérdést.
Látom, már senki sem ír! Biztos azért, mert azt gondolják magukban, hülye vagyok! Micsoda alakok az itteni válaszolók!!!
XDDDD önirónia off
15
Na ezt nem kellett volna! Ez mindent elárul rólad! Téves következtetés levonása az emberek reakcióiból! Mondjuk az fel sem merült benned, hogy az emberek többsége elment dolgozni a reggeli órákban???
Na így veszel magadra mindent ami nem rólad szól!!! Ez nem önirónia, inkább nagyfokú éretlen érzelmi intelligencia!!!
"Na ezt nem kellett volna! Ez mindent elárul rólad! Téves következtetés levonása az emberek reakcióiból! Mondjuk az fel sem merült benned, hogy az emberek többsége elment dolgozni a reggeli órákban???
Na így veszel magadra mindent ami nem rólad szól!!! Ez nem önirónia, inkább nagyfokú éretlen érzelmi intelligencia!!!"
OMG Viccnek szántam! XD
Zoltános Zsoltos példa írója vagyok. Nem nézlek hülyének, csak munkahelyen vagyok.
Amúgy lehet, hogy azokat Te nem tartod sértőnek, ez rendben is van. Én csak azt akartam érzékeltetni a sajnos megtörtént esettel, hogy mennyire különbőzőek az értékrendek és az ingerküszöbök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!