Hogyan törhetnék ki a skatulyából?
Figyelt kérdés
Lassan 25 leszek, de a szüleim a mai napig egy szerencsétlen nyomoréknak néznek. Sosem támogattak, akármibe is kezdtem, sosem biztattak, mindig leszóltak. Persze tesóm, aki jó tanuló, jó melója van, minden nap ajnározva van, meg hogy jajdejó neki. Nevelőfaterom rosszabb. Amióta velünk van, velem vagy veszekszik, vagy egész nap hozzám sem szól. Parancsolgat, de szívességeket kell kérni akkor a hangja is megváltozik... Tesómmal meg persze teljesen más, csak velem ilyen. Nekem most egy jó ideje nincs munkám, nehezen helyezkedem el, ebben sem támogatnak. Csak lehúznak, hogy biztos nem jelentkezem, biztos direkt rontom el az interjúkat, és ha nem tudok fizikai munkát végezni, százalékoltassam le magam. Nincs önbizalmam már, és inkább hozzájuk sem szólok, a szobámban vagyok egész nap. Sosem kérdezik mi van velem, tesómtól persze egyből amint hazaér. Nem kérdezik mit akarok, csak parancsolgatnak stb. Elnyomva érzem magam. Hogyan változtathatnék ezen?2015. máj. 5. 11:42
2/7 anonim válasza:
Itt a nyár, mozdulj ki a barátokkal a szabadba, biciklizzél, kirándulj, ismerkedjél, kérdezzél másokat, hogy nincs-e valami munkahely lehetőség, nézegesd az álláshírdetéseket, pályázz, ha úgy érzed, neked az az állás jó lenne. Ha tényleg csak begubózol a szobádba és tényleg nem csinálsz semmit, akkor ne csodálkozz, ha a szüleidnek ez nem tetszik.
3/7 A kérdező kommentje:
el kell költözni, el kell költözni.... mivel nincs munkám, max a híd alá. nem hiszem el hogy csak a menekülés lehet a megoldás....
2015. máj. 5. 12:14
4/7 anonim válasza:
miért nem mész kulfoldre dolgozni? valami gyárba vagy konyhára?
raknál félre pénzt, gyakorolnád a nyelvet, lenne onbizalmad és végre kezdenél valamit magaddal 25 évesen.
5/7 anonim válasza:
Sajnos ez nem fog addig megváltozni amíg el nem kezdesz dolgozni,és el nem költözöl.
6/7 A kérdező kommentje:
pont azon vagyok, tudom mit akarok stb. Csak előbb egy olyan munka kéne ahol nem fordul fel a gyomrom, ami meg nehéz. Napi 5-10 állásra is jelentkezem (elmúlt hónapban 70-re!), de baromi lassú azt megvárni hogy emailen utasítsanak el. HR-eseket rendszeresen kérdezem, kapcsolatot tartok velük stb. Szeretnék félretenni stb. Csak nem tartom fair-nek hogy ezért legyenek ilyenek, hiszen nem sorozatokat nézek egész nap, dolgozom az ügyön.
2015. máj. 5. 14:20
7/7 anonim válasza:
Ha munka kell,akkor dolgozz,ne kifogást gyárts,hogy olyat ahol nem fordul fel a gyomrod.Elutasításra meg nem kell várni,keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!