Hogyan törhetek ki a hobbyprogramozó skatulyából?
17 éves vagyok, készítettem már androidra 3 játékot és 1 alkalmazást, az egyik játékot a jatekfejlesztes.hu és a gameloft által szervezett versenyre készült ahol 17 ből 7. lett. Ezt a tudást szeretném pénzre váltani valahogy,kerestek már meg 1 cégtől hogy csatlakozzak hozzájuk, de amint megtudták hogy 17 vagyok meggondolták magukat, iskolaszövetkezetekhez is jelentkeztem már, a szakmai teszten egyetem 2. évének megfelelő eredményt produkáltam, de mivel még középiskolás vagyok, és nem töltöttem be a 18-se, ezért ők sem tudtak alkalmazni még.
Szükségem lenne a pénzre, és ezért nem nagyon szeretnék várni.
Nem tudom hogy volt-e valaki hasonló helyzetben, de ha igen ő hogy oldotta ezt meg? Hogy lehet fentebb lépni?
16 éves kor fölött már lehet napi 8 órás munkaszerződésed, ez nem lehet akadály, sőt írásos szülői beleegyezés sem kell.
Lehet, hogy az a cég azt szerette volna ha egyéni vállalkozóként dolgozol, mert az a legegyszerűbb nekik, neked viszont nagyobb rizikó. Egyéni vállalkozó csak 18 évtől lehetsz.
Semmi mást nem tehetsz: tanulj!
Nem az életkorod miatt van. Én az egyetem mellett dolgozom már lassan egy éve folyamatosan. 19 éves korom óta már időnként kapok állásajánlatokat... A szakmai tudásod fejleszd gőzerővel, és add ezt mások tudtára is. Ha gondolod adok tippeket.
Válasz: idővel. 5 év, napi 8 órai munkával.
"a szakmai teszten egyetem 2. évének megfelelő eredményt produkáltam"
Azért az egyetem nem csak a programozásról szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!