Ők voltak bunkók vagy én?
Figyelt kérdés
Pékségbe két ember ment be előttem akik együtt voltak. Nem volt bent senki rajtunk kívűl. Ahogy beértek nézegették mit vegyenek nem a pulthoz mentek hanem hátrébb nézelődni. Én nem nézelődtem, mert tudtam mit akarok venni es kértem az eladótól. Ők hőbörögtek, hogy ők jöttek előbb még azt is meg kell várniuk amíg az eladó felszeleteli a kenyeret. Aztán az utcán is ott mentek mellettem ott is beszólogattak, hogy ők értek oda előbb.2024. máj. 29. 23:25
3/17 Noren1989 válasza:
Tartom #1-2 véleményét. Aki nézelődik, az nem vevő. Te az voltàl.
No more question.
4/17 anonim válasza:
A beszólogatás túlzás a részükről. Nekem is volt, hogy hátrébb álltam, mert vagy olyant kértem amire rá akartam bökni, hogy pontosan melyiket szeretném vagy csak nem akartam belemászni az előttem levő fenekébe és így aki utanam jött simán bevágott elém. Eszembe nem jutott volna ezért még az utcán is követni őt. :D
Ami téged illet, én azért mielőtt kérek, rájuk néztem volna, maximum mondtam volna az eladónak, hogy ők voltak ott előbb.
Ha jófejek, akkor simán visszaszólnak, hogy kérj nyugodtan, addig ők nézelődnek.
5/17 anonim válasza:
Ők.
C osztályú népcsoporthoz tartoztak? A stílusuk alapján rájuk tippelnék.
7/17 anonim válasza:
Ők, de mit is várunk a cigóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!