Minden főnök legbelül egy zsarnok?
Figyelt kérdés
Tehát a főnöki beosztásra gyakorlatilag predesztinálva vannak és a többségük iskolai bully volt, erőszakos volt, szeretett uralkodni mások felett és a gyengébbeket bántani?2024. máj. 28. 12:01
11/15 anonim válasza:
Utolsó: Ezt nagyon szépen megfogalmaztad, sok munkahelyen be kéne keretezni és kirakni a falra!
12/15 Kólauborkával válasza:
Szerintem rendkívül hibás a meglátásod.
Sokáig én is melós voltam, azt elkezdtek bepakolni vezetői pozícióba, mert értem a dolgomat…
Cserébe megbecsülöm az alattam levőket, normálisan beszélek velük és cserébe ugyan azt kapom.
Szóval nem, nincs igazad.
13/15 A kérdező kommentje:
12
Igen, de ez egy példa csupán amihez egyébként gratulálok de sok ellenpélda is van.
2024. máj. 28. 15:10
14/15 anonim válasza:
Nem hiszem. Vannak normálisak is.
15/15 anonim válasza:
Válasszuk el az elméletet a hazai helyzettől. A világban nagyon sok helyen, kevés esetben itt is, úgy járnak el, ahogy kell és érdemes. Azonban egy olyan társadalom, amely 14 éve tűri sőt tapsolja az igazságtalanságot, kizsákmányolást, lenézést és szabad rablást, az miért érdemelne mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!