Kezdem magam rosszul érezni a kollégák miatt, ti mit tennétek?
A főnökkel jóban vagyok. Azonos nemű, semmi szexuális töltet. Egyszerűen kölcsönös szimpátia, tetszenek a nézetei, elvei, ő pedig értékel engem. Az alkalmazottai nem mind kedvelik, engem pedig kinéznek maguk közül, néhány kivétellel.
Meg is sértettek "finoman", hogy sírva mentem haza. A férjem azt mondja, beszéljek erről a főnöknek, de tudom, hogy akkor még jobban utálni fognak, ugyanis már volt olyan, hogy hibáztak velem kapcsolatban, leteremtette őket rendesen, utána rosszabb lett, jobban utáltak és idegenkedtek.
Van egy másik munkahelyem is, ahol a szakmai színvonal alacsonyabb, ott is vannak problémák, de ott nem érzem ezt a feszültséget, nem vagyok ki- és lenézve.
Hosszútávon választanom kell..
Várjam meg, hogy kicserélődjenek a kollégák? Hagyjam ott? Beszéjek a főnökkel ezzel kapcsolatban..? Harcos alkat vagyok, nem szoktam rinyálni.
Ha nem lenne ez a rossz viszony, természetesen a színvonalasabb helyet tartanám meg..
Köszönöm!
..mondjuk kiöregednek..?
Nem mindenki dobálja úgy a munkahelyeit, mint egy darab sajtot. Nem is az a kategória, nem vendéglátásban dolgozom.
Ok, mindegy. Nem itt kellett volna megkérdezzem, csak kicsit elkeseredtem.
Valóban ráéreztél, nem szeretném otthagyni amiatt, hogy vannak bunkó emberek. Mindenütt lesznek. Nem az 1.2.3.munkahelyem. A kérdésben is írtam, hogy szeretnék maradni.
Persze, ha mindenki 100%-ban azt írja, hogy azonnal dobjam őket, akkor elgondolkozom.
A legtöbben felmondástól felmondásig élnek, mert a munkahelyük csak azért van, hogy legyen miből megélni, általában utálják. Nekem részben a hobbim is, és komolyan veszem.
Mindegy, hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!