Másnak is elege van ezekből a nőkből?
32 éves vagyok és 3-4 évvel ezelőtt kezdődött ez az egész kialakulni bennem. Egyszerűen egyre jobban dühít a nők jelenléte a hétköznapokban, ezért kerülöm őket amennyire csak lehetséges. Régebben mintha kevesebb százalékuk lett volna ilyen, de tapasztalatom alapján egyre többen lesznek.
Mindenhol a nők egyenjogúságáért tüntetnek, már-már férfi gyűlölttel hirdetik ezt.Ez az egész azt hozta magával, hogy a nők szerepe a társadalomban, egyre magasabb helyre kerül, de a rossz értelemben.
Társkereső oldalak: 1 nőre jut legalább 20 férfi, és a nő kihasználja vagy kihasználhatja ezt a helyzetet, mert a férfiak egyszerűn nem bírnak a farkukkal. Egy nő simán talál magának bárkit akár egy randi vagy több erejéig, de fordítva ez nem működik.
Városi közlekedés, boltok: A nők szinte már követelik maguknak, hogy engedjük őket előre, azzal a címszóval hogy "de hát én nő vagyok". Többször is elvárták tőlem, hogy engedjem előre őket, kedveskedjek, hízelegjek nekik. Ez döntés alapján működik, hisz egyenlőek vagyunk, így ha azt mondom nem, akkor én vagyok a bunkó. Miért kellene megfelelnem a női elvárásoknak?
munkahely: dolgoztam gyárban mint fizikai munkás. Ha bármi kicsit nehezebbet kellett csinálni, vagy szívás volt a meló, egyből férfinak osztották ki, mert hogy "mi férfiak vagyunk mi bírjuk". És ez nem egy munkahelyen volt így. Mintha törékenyek lennének a nők, így nem szabad terhelni őket. Nem egyszer vágták a fejemhez, hogy miért nem segítek és férfi vagyok.
influenszerkedés: ha egy nő streamel, olyan ruhában ami kicsit többet mutat, ezeken az oldalakon halnak a nézők értük, sokkal felkapottabbak mint ebben a kategóriában a férfiak. Onlyfansról ne is beszéljünk... Volt aki több ezer $-ért adta el a fürdővizét...
pénzügyi helyzet: A nők könnyen elcsábítanak bármilyen férfit akinek pénze van, majd mehet az élősködés. A férfi inkább független próbál maradni, így többségben az figyelhető meg, hogy a nő szed össze magának pénzes férfit. A vacsorákról, mozizásról nem is beszélve, amikor a nő elvárja hogy a férfi fizessen.
Kivándorlás: A házasság alapú kivándorlásoknál 80%-ban a nő a külföldi állampolgár, mivel könnyen megkaphat bárkit magának, így a kivándorláshoz szükséges papírokat szinte ingyen kapja, amíg férfiként hajtani kell minden lehetőségért. A 80% az amerikai statisztikában látható.
Társasági élet: Ha egy társaságban van egy nő, mindenki az ő figyelmét akarja elnyerni, vagy különleges helyre kerülni, hogy annak a férfinak legyen a legszorosabb kapcsolata a nővel.
A fentebb említett dolgok többsége pont, hogy a férfiak miatt, mert adják a nők alá a lovat. De ennek következtében alakult az hogy ki, hogy a nők egyre jobban felsőbbrendűnek képzelik magukat, mivel tudják, hogy a férfin keresztül bármit megkaphatnak. Ami számomra undorító. Ha értenék ezt a társadalmi helyzetet, akkor ésszerűen döntenének, mint mondjuk mi férfiak amikor előre engedünk udvariasságból egy nőt. Van kivétel még a mai napig, én is párkapcsolatban élek már 10 éve és nagyon jól elvagyunk, szerencsére egyik dolog sem figyelhető meg nálunk.
Hová fog ez az egész vezetni? Egyre több nő érez rá ennek az ízére, amitől hatalmas önbizalom bombát kapnak, és a bőséges választék miatt, egy kapcsolatot sem értékelnek, de azt elvárják, hogy ők legyenek a középpontban.
Az a legjobb, amikor még sajnáltatják is magukat, hogy még több férfi írjon nekik.
Csak ismételni tudom a fentebb írottat, nem minden nőre igaz ez, de megfigyelhető hogy a társadalomban egyre több és több nő gondolkodik így.
Ti mit gondoltok erről? Más is tapasztalt hasonlót? Úgy érzem nem sikerült teljesen kifejeznem magam, de kérlek titeket ne veszekedés felé mennyen el a beszélgetés, hanem indokoljuk a válaszunkat.
"Leírhattad volna rövidebben is, hogy incel vagy"
Kapcsolatban van.. szóval ilyen frázisokat kár hozzá dobálni..
Maradjunk annyiban, hogy a te fejedben is bőven van gond.
Mindkét nemre rá lehet húzni bőven dolgokat...
Az, hogy ki mit csinál, meg ki mit vár el, engem már rég nem érdekel.
Én csinálom a saját dolgomat a saját tudásomnak megfelelően. Egyenlően kezelek minden embert, legyen az férfi, nő. Viselkedjen akárhogy, felőlem lehet kedves meg paraszt is, ettől én még nem süllyedek le egy bizonyos szint alá.
Ha Kittike megsértődik, hogy Petike nem engedte előre, vagy nem vásárolta fel a fél drogériát, vagy nem csinált meg valamit csettintésre, ami Kittike szerint a férfi dolga, az Petike baja, nem az enyém.
Én ugyan nem fogom magam rosszul érezni, mert bizonyos emberek úgy viselkednek a másikkal, ahogy....
Feltűnt nekem is, hogy mostanában ha egy nő valamit elvár egy férfitól az természetes, de ha fordítva van valami elvárás, akkor a pasi lesz az önző disznó. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, az adott nővel kell ezt letisztázni.
26/N
Köszönöm szépen mindenki hozászolásokat, mentek a pontozások és a lepontozások.
Persze mindkét nemre rálehet húzni a dolgokat. Vannak felkapott férfiak akikért oda vannak a nők és felkapott nők akikért oda vannak a férfiak.
Nem szerettem volna "háborút" indítani itt, csupán a tapasztalatokat megtudni a társadalommal kapcsolatban.
Részemről a negatív csalódás van egyre inkább többségben. De ismétlem magam megint, vannak még most is kivételek.
A férfiak is kezdenek felvenni egy védekező stílust, de abban véleményem szerint egyet értünk, hogy több olyan férfi van lesüllyedőben akinek nem tud kialakulni párkapcsolata mint nő.
Kérdező, veled is az a baj, túlságosan udvarias akarsz lenni mindenkivel. Mint én voltam régen.
Vannak nők, akik ezt értékelik, de az ilyen feminista fórumokon agymosott kiscsajok inkább 3-at belédrúgnak, ahol tehetik.
Tegnapi esetem egy Penny-ben:
Direkt mögém áll a csaj az anyukájával, és teszi hangosan a paraszt megjegyzéseket, kinek hova kellene állni, meg miért nem halad a sor, minek van itt ennyi ember. Mindezt a fülembe üvöltve kb.
Feje tetejére feltolt napszemcsi, hatalmas s*gg, szűk farmerban, már a töltött galamb állapoton is bőven túllőtt, csak úgy az összkép miatt. És halálos flegma, unott arc, rengeteg pofavágással.
Amikor pakoltam be a szatyorba, akkor megfigyeltem.
Kb bele tudtam volna rúgni vagy 3-at, annyira irritáló volt.
Na erre mindjárt jönne pár nő, hogy biztos incel vagyok, meg nincs nőm....
Nem, emberileg egy nulla volt a csaj, és paraszt módon viselkedett, mert halálra volt kényeztetve a szülei által.
El kell az ilyet küldeni a jó k. anyjába, érezze a törődést.
Ami a feminizmust illeti, lesz még ebből egy olyan férfi-nő háború, ha nem változik valami, hogy sajnos azok a nők fognak beleroppanni, akik normálisak.
Nyugodtan szólj vissza, mond meg a magadét az ilyen kis rohadékoknak, megérdemlik, jobban fogod magad érezi utána.
#6:
A helyesírást mondjuk még mindig nem sikerült elsajátítanod, incelke.
“Nyugodtan szólj vissza, mond meg a magadét az ilyen kis rohadékoknak, megérdemlik, jobban fogod magad érezi utána.”
Mondod ezt te, aki sunyin kussolt, csak utólag nagy a pofája a neten. De még egy ilyen bunkó pcsát sem mertél kiosztani. Nem mintha effektíve ért volna téged bármiféle sérelem. Azt hittem, minimum azt fogod előadni, hogy a nő hozzád szólt és követelte, hogy azonnal engedd előre, mert ő nő.
Szerintem meg teljesen igazad van kérdező, irom ezt nőként. Én is tapasztalom nőtársaimnál ezt az "egyenjogúság van, ugyanannyit érek, mint egy férfi, de azért a cementes zsákot ne nekem kelljen már vinnem, meg fizessél már helyettem" mentalitást. Egyenjogúság van, amíg az nekik kényelmes. Vagy rosszabb, amikor túl is tolják eszegyszerre ők a mindent jobban tudók, amig meg nem kell fogni egy nehezebb bőröndöt.
Nálunk a munkahelyen is sokan vannak sajnos, akik úgy vannak, hogy hát ők nők, nekik szabad mindent. Egy asztalt nem tesznek arrébb,mert majd pakolnak a pasik, azért vannak (piszkosul nem ez a munkakörük, hogy rakodók legyenek, de miiindegy).
Tegnap pl pont kint voltunk egy rendezvényen, amit mi szerveztünk. Lement a rendezvény, a kipakolt székeket, sör pad garnitúrákat, sátrakat, egyebeket kellett elkapolni. Volt 3 férfi kollega, meg voltunk vagy 7en nők. A nők közül ketten álltunk neki pakolni, a maradék csak állt és leste. És nem kell valami hű de nehéz dolgokra gondolni. Ketten megemelnek egy asztalt, meg se érzik a súlyát. De inkább lestek, mint a borjú, minthogy haladtunk volna gyorabban és hamarabb hazaért volna mindenki.
Mikor egy 3x3as sátrat gond nélkül összecsukok és elviszek egyedül, ne mondja nekem senki, hogy ők ne tudták volna megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!