Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi bántást kéne a mindenna...

Mennyi bántást kéne a mindennapokban elviselnem emiatt?

Figyelt kérdés

Szóval ha férfiként rúzsoznám magam, és egyszerű fekete sminkkel ki lenne húzva a szemem. Illetve, kicsit fehéríteném az arcom púderrel.

Nem vagyok homoszexuális vagy ilyesmi, csak szomorú, hogy csak nőknek jutnak ilyen arcszépítő kiváltságok, és ez ellen tennék magammal kapcsolatban. De nyilván férfi ruhákban járnék azért. A női ruhák viselése egyáltalán nem vonz.

2024. máj. 25. 20:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%

A bántások többsége kimerülne és nem lépne tovább a verbális inzultáláson. De minél nagyobb városban minél több ember közé mész, annál nagyobb arányban futhatsz bele olyanokba, akik már le mernek köpni, csoportosan összerugdosni. De nézd a jó oldalát, akkor lesz mit sminkkel takargatni.

A homoszexualitás nem tudom hogy jön ide, ez csak egy kis transzvesztitizmus.

2024. máj. 25. 20:17
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Nekem bejonne ha a fium ilyeneket is csinalna. Gondolom nem feltuno. Csak leheletnyi arnyalatelreres? Mutatsz kepet milyen?
2024. máj. 25. 20:18
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Azt sokan elfelejtik, hogy a történelem során a férfiak nagy százalékban festették magukat. Arcfestések különféle bennszülött törzseknél, az ókori egyiptomban, indiánoknál, katonáknál jellemző volt. Egyedül a katolikus vallás betörése szabott gátat az egésznek és azóta elítélik, főleg a fejlett civilizáció.
2024. máj. 25. 20:20
 4/17 A kérdező kommentje:

Örülök, ha tetszik az ilyen. Most nem nagyon tudok olyan képet szerezni, ami jól visszaadja.

A púder olyan francia királyos lenne. A rúzs sima sötétpiros, a szemkiemelés, meg egyszerű fekete szemceruzával történne.

2024. máj. 25. 20:22
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem a rúzs nagyon hülyén néz ki férfin.

De a szemceruza vagy a korrektor, vagy akkár a sötét körömlakk szerintem tök jó.

2024. máj. 25. 20:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,ezt inkabb a haloszobaba tartogasd szerintem . Ott szetkenheted a nodon ha engedi... Meg budapesten is megbotrankoznanak rajta az utcan .

De ha izgat a smink akkor ajanlom a vekony borodhoz hasonlo szinu picit vilagosabb pudert. Szajra csak szajapolot tegyel. Ne szines ruzst A szemkihuzas meg vekony fekete tussal legyen. Kovesse a szempilla vonalat. Tartos szempillafestes es tartos szemoldokfestes is legyen. Tudod a nok is vagy a szemuket vagy a szajukat emelik ki.

A megbotrankoztatasra izgulsz vagy arra vagysz h megnezzenek?

Nokon is az a jo smink amirol nem lehet megallapitani h smink.

2024. máj. 25. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Jóisten.

Mi lett ezekkel a mai fiatalokkal?

Tangát nem akarnak hordani a fiúk?

2024. máj. 25. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
7 létezik ferfitanga...
2024. máj. 25. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Dúrvaaa. :D
2024. máj. 25. 20:51
 10/17 anonim ***** válasza:

Ez csak attól függ melyik ország milyen társadalmi rétegeiben mozogsz.

szerintem nem kicsit leegyszerűsítő megközelítés, hogy az arcszépítés egyenlő a sminkeléssel

2024. máj. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!