Ha Észak Koreába születettek volna,hogyan élnétek túl a mindennapokat?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 13:43
1/8 anonim válasza:
Hát ha a diktátor gyereke lennék, akkor szép életem lenne Svájcban, majd apu után én lennék a nemzetem istene.
2/8 anonim válasza:
Látássérültként sehogy. A lakást se tudnám elhagyni a megfelelő napszemüveg(ek) nélkül, ráadásul Windows hiányában még számítógépes munkát se tudnék végezni, mivel a Linuxról fejlesztett helyi OPrendszernek nincsenek olyan akadálymentesítő szolgáltatásai, ami a WIndowsnak.
Szóval vszeg felkötném magam egy póznára és hintáznék.
3/8 anonim válasza:
Hát ha ott születtem volna, akkor valószínűleg az ottani körülményekhez lennék szokva, így az lenne a normális.
4/8 anonim válasza:
Ahogy a többi észak-koreai, nyilván.
5/8 anonim válasza:
Ha ott születtem volna,valószìnűleg kis koromtól azt nevelték volna belém hogy a szülőföldemnél szebb és gazdagabb ország nem létezik ezen a világon,büszke lennék a hazámra és a nemzetemre,és teljes tudásommal és erőmmel építeném a szocializmust és szolgálnám a Vezéremet :-)) Ha pedig az elit réteghez tartoznék,kiváltságos helyzetben lennék ,valamivel jobb életszínvonalam lenne az átlagnál.
6/8 anonim válasza:
#5 Nem Magyarországot kérdezték xD
7/8 anonim válasza:
Pedig azt hittem :-)))Amúgy Magyarországot nem ismerem,mert nem az a szülőhazám :-)))
8/8 anonim válasza:
Ugy mint itthon csak ott ahhoz lennek szokva és nem lenne összehasonlítási alapom hogy milyen lehet máshol élni. Most szerencsére van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!