Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vidám vagy a mindennapokban?

Vidám vagy a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Ha igen-nem, miért?
2022. dec. 21. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok vidám, csak pillanatnyilag szoktam vidám lenni, mert elég üres az életem
2022. dec. 21. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Többnyire igen, vidám vagyok, mégpedig azért, mert nincs okom szomorúnak lenni. Számtalan szerettem vesz körbe az életemben, szeretem és élvezem a munkámat, van időm a hobbijaimra és a pihenésre is, szóval nem tudok panaszkodni.
2022. dec. 21. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Szomorú vagyok a mindennapokban.Nem vagyok elégedett.Nagyon ritkán vagyok vidám.Nagyon sok oka van ennek,ezek közül van mentális betegség is sajnos.meg egyéb testi problémák.és úgy maga az élet,amilyen embereket sodort az életembe.
2022. dec. 21. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Igen. Nincs rá konkrét okom, szimplán pozitív vagyok.
2022. dec. 21. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok vidám, mert nincs életem, a hetvégékért és a szabadságomért élek amit aztán két kezemet összeteszem ha sikerül egyedül tölteni.

Sajnos a mostani eletmód plusz a válság nem teszi lehetővé hogy egyedül élj/megélj, márpedig én csak egyedül tudok boldog lenni.

Ezvan.

2022. dec. 21. 15:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap mindig, mert akkor van a Vidám Vasárnap! 😃
2022. dec. 21. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ellátom a feladatomat, de nehézségekkel: hiába rutinfeladat, de vannak váratlan helyzetek, amik kihívással fogad, így kissé nehéz, és nem mindig van vidám kedvem. Talán amikor egy kolléganőm rámköszön kedvesen, az feldobja kicsit a hétköznapokat.
2022. dec. 21. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére igen. Vidám, pozitív és mosolygós vagyok, sokszor meg is kapom, hogy jó rám nézni.
2022. dec. 21. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában, szerencsére, közelebb állok a vidámhoz, mint a semlegeshez. Előtte (kb. 1 hónapja) azt mondtam volna, hogy nem vagyok az, de megvannak a vidám, boldog pillanataim. Nem történt semmi extra pedig, "csak" jobban odafigyelek magamra, nem foglalkozom annyit a politikával, a világ híreiből is csak kicsi mennyiséggel fogyasztok, és a kávéból is visszább vettem. És az egyedüllétem sem magányként kezdtem megélni.

Többet is sikerült mosolyogni mostanság, és többen voltak, akik vissza is mosolyogtak, illetve olyanok is, akik eleve érdeklődve, kedvesen néztek. A kisugárzásom is mérföldekkel jobb lett, amire már egy jó ideje ráfért a javulás. (években mérve)

2023. febr. 11. 00:11
 10/11 NTBS ***** válasza:
100%
Többnyire igen, ma sajnos nem.
2023. márc. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!